Tomáš.. • Minicraft.cz

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let

Zdravím,

založil jsem vlákno, kde se bude diskutovat o již v názvu zmíněném Tomášovi.. Nechci tu žádné hádky, nebo něco takového, chci jen diskutovat!

Jak se v předchozím vlákně řešilo, "JůTuber" má na svém rejstříku dosti prohřešků.. Vždy když dostal trest, tak napsal někomu z vyššího vedení a trest byl zrušen! Není to nefér vůči ostatním hráčům?

Poté "JůTuber" několikrát nedodržel podmínky a některé pořád nedodržuje! Jako např.:

• Minimálně 2 videa měsíčně ze serveru
  • Videa musí být kvalitní a na úrovni

Videa kvalitu nemají! A myslete si co chcete!

Minimálně 2 video měsíčně.. Několikrát nedodržel! Video nahrál a po pár hodinách smazal! 

Poté jeho chování.. O chování se již mluvilo v předchozím vlákně, které je nyní uzamčeno!

Další.. Bavilo se, že "JůTuber" s lidma nemanipuluje.. Manipuluje, ale to bych zde nechtěl rozebírat..

Poté jeho chování ve videích.. Každý kdo viděl minimálně jedno jeho video si dokáže představit.. Přece jen reprezentuje server a toto není zrovna dobrá prezentace.. Poté je potřeba si uvědomit, že ho sleduje převážně dost lidí pod 15, dokonce i 10 let! To není zrovna dobrý vzor ne?

Jeho chování k fanouškům na aplikaci skype nechci rozebírat..

To samé bych nechtěl rozebírat, že používá nejmenované stránky na přidávání hodnocení a odběrů. To samé i na streamech používá boty! Mluvil jsem o tom i s jinými "JůTubery" a mají stejný názor!

Tímto bych Vás chtěl vyzvat k tomu aby jste zde napsali Váš názor! Prosím žádné hádky!

Hezký zbytek dne, S pozdravem AlexikCz

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Zdravím, proti Tomášovi bojuji neustále a to kvůli tomu co zde vypsal Alex, ale vždy to dopadne stejně - zavolám admina budeš mít problém. Nikdy si nic nevyřídil sám, vždy na mě někoho poslal i kvůli absolutním kravinám. Mám podezření že se mu podařilo už několikrát zmanipulovat Safferse, ale v tomto si nejsem úplně jist. Každopádně v podstatě podporuje rozvíjení sociálních vrstev (tzv. kast) po serveru. Nadále chci aby konečně odešel z minicraftu a to dobrovolně, i když je mi jasné, že to se mi asi nepovede.

PS: Byl bych nesmírně rád kdyby se tu Tomáš plnně obhájil, ale sám.

Drago

Odeslaný screenshot obrázek

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Zdravím, tento problém vyřeším, nebojte se.

Taky se mi nelíbí Tomasovo chování.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Ziky, dle mých informací máš v dohledné době odejít, rád bych se zeptal co je na tom pravdy?

Odeslaný screenshot obrázek

BrineFoxi_CZ
Hráč

12 postů
1 reputace

IGN: BrineFoxi_CZ
Od BrineFoxi_CZ » přes 8 let

tomáš furt říká že je na straně dobra a že foxi je strana zla tak ted si to  myslim naopak :DD LoL

MRPatrik
Hráč

5 postů
0 reputace

IGN: MRPatrik
Od MRPatrik » přes 8 let

@alexikcz

Zdravím souhlasim že když tomáš něco provede píše si s vyšším vedením,mám i screen v případě pošlu ale nevím jak ho poslat na forum :D

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Zdravím, unban Tomas, vždy dostal od saffeho, tak že se zeptejte saffeho, proč on dává unban...

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

Zdravím.

Nedokázal bych napsat nic, co by nevyvovalo flame vůči @Tomas_Skill_CZE, tudíž jen napíši, že souhlasím s @AlexikCz.

S pozdravem, Kevin.

JujuSVK
Hráč

25 postů
1 reputace

IGN: JujuSVK
Od JujuSVK » přes 8 let

Souhlas :)

aura_105
VIP

28 postů
1 reputace