IGN: AlexikCz
Zdravím,
založil jsem vlákno, kde se bude diskutovat o již v názvu zmíněném Tomášovi.. Nechci tu žádné hádky, nebo něco takového, chci jen diskutovat!
Jak se v předchozím vlákně řešilo, "JůTuber" má na svém rejstříku dosti prohřešků.. Vždy když dostal trest, tak napsal někomu z vyššího vedení a trest byl zrušen! Není to nefér vůči ostatním hráčům?
Poté "JůTuber" několikrát nedodržel podmínky a některé pořád nedodržuje! Jako např.:
Videa kvalitu nemají! A myslete si co chcete!
Minimálně 2 video měsíčně.. Několikrát nedodržel! Video nahrál a po pár hodinách smazal!
Poté jeho chování.. O chování se již mluvilo v předchozím vlákně, které je nyní uzamčeno!
Další.. Bavilo se, že "JůTuber" s lidma nemanipuluje.. Manipuluje, ale to bych zde nechtěl rozebírat..
Poté jeho chování ve videích.. Každý kdo viděl minimálně jedno jeho video si dokáže představit.. Přece jen reprezentuje server a toto není zrovna dobrá prezentace.. Poté je potřeba si uvědomit, že ho sleduje převážně dost lidí pod 15, dokonce i 10 let! To není zrovna dobrý vzor ne?
Jeho chování k fanouškům na aplikaci skype nechci rozebírat..
To samé bych nechtěl rozebírat, že používá nejmenované stránky na přidávání hodnocení a odběrů. To samé i na streamech používá boty! Mluvil jsem o tom i s jinými "JůTubery" a mají stejný názor!
Tímto bych Vás chtěl vyzvat k tomu aby jste zde napsali Váš názor! Prosím žádné hádky!
Hezký zbytek dne, S pozdravem AlexikCz
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, proti Tomášovi bojuji neustále a to kvůli tomu co zde vypsal Alex, ale vždy to dopadne stejně - zavolám admina budeš mít problém. Nikdy si nic nevyřídil sám, vždy na mě někoho poslal i kvůli absolutním kravinám. Mám podezření že se mu podařilo už několikrát zmanipulovat Safferse, ale v tomto si nejsem úplně jist. Každopádně v podstatě podporuje rozvíjení sociálních vrstev (tzv. kast) po serveru. Nadále chci aby konečně odešel z minicraftu a to dobrovolně, i když je mi jasné, že to se mi asi nepovede.
PS: Byl bych nesmírně rád kdyby se tu Tomáš plnně obhájil, ale sám.
Drago
IGN: UltimateDragonCZ
Ziky, dle mých informací máš v dohledné době odejít, rád bych se zeptal co je na tom pravdy?
IGN: BrineFoxi_CZ
tomáš furt říká že je na straně dobra a že foxi je strana zla tak ted si to myslim naopak :DD LoL
IGN: KevinekHD
Zdravím.
Nedokázal bych napsat nic, co by nevyvovalo flame vůči @Tomas_Skill_CZE, tudíž jen napíši, že souhlasím s @AlexikCz.
S pozdravem, Kevin.