IGN: BrineFoxi_CZ
Nemel* a jako fakt ty se tváříš jak andílek a přitom si totálně nadáváš ostatním... to není normální -_-
IGN: nicole14
samí dobří hřáči..... no teď se to změnilo najednou nadávky atd.... nejlepší by bylo kdyby jsem minicraft smazala z mých uložených serveru ale to bohužel neudělám někdy se tam vrátím a budu se dívat jací lidé tam jsou a jak nadávaj
Jo nebyl vždy si chtěl z mini utýct... -_- vždy si řekl Dobře končim na serveru jen kvůli vám jdu se zabít. Jen lžeš každýmu do očí -_-
IGN: UltimateDragonCZ
Nikolko prosím, přestaň tu ze sebe dělat andílka, nadáváš stejně jako 90% lidí v našem věku.
IGN: KevinekHD
Zdravím.
Nemohl jsme si nevšimnout tohoto krásného vlákna po tom, co jsem byl na něj upozorněn :)
Rád bych se vyjádřil k tomu, co se tu děje. Četl jsem celý vlákno a všiml jsme si, že @AlexikCz předložil svůj screen a @Tomas_Skill_CZE to bral jako nadávku.
Tohle se mi takté stalo. Chtěl jsem být vtipný a napsal jsem "Ségra mu vypla počítač xd". Poté přišel @_EpicMan_ a měl jsem z toho problémy.
Dle mého je @Tomas_Skill_CZE nadržován nad ostatníma. Porušuje pravidla a je trestán pouze minimálně.
Taktéž dne 25. 8. 2016 měl stream, kde mi nadával. Poté co mi nadával okamžitě smazal stream a ukončil, tudíž nemám důkaz. Každopádně bylo to v den, kdy jsem si chtěl být vtipný a napsal tuto zprávu hráči, který se ptal, proč nestreamuje.
Dle mého @Tomas_Skill_CZE není YouTuber, který by měl reprezentovat jméno Minicraft.cz jako YouTuber.
Taktéž sexuálné obtěžoval několik dívek na server. Mezi nimi patří i @GirlyGirl300 :)
Dále souhlasím s jeho manipulátorstvím. Na streamech dělá soutěže apod. jen aby tam měl co nejvíce diváků. K tomu souvisí i spamy, které dělá na serveru typu: "All na můj stream! Kanál Tomas_Skill_CZE" :)
Navrhuji odebrání ranku YouTuber.
Děkuji. S pozdravem, Kevin.
KevinekHD mě tež optěžoval Cattysek též a ještě StillSkull
// LOCK by ATeam, Reason: Flame War