IGN: UltimateDragonCZ
Lemone, když jsi kamarád EpicMana, který nemá v lásce Kevina, tak se nemůžeš brát jako nezávislý svědek! Naopak tady je více než zřejmé že jsi byl v tu dobu tendenční.
IGN: IohannesPrimus
Člen AT si myslí, že je na serveru polobůh, 99% BANů jsou demetní děti tak se kolikrát nejde divit tomu přístupu, na druhou stranu to pak snad stoupá do hlavy a vede to právě k tomu, že si admin kolikrát dělá co chce. Když se objeví důkazy o tom, že to podělal odmítá se o tom bavit a citově vydírá "svým odchodem" hráče i AT. Zkratovité jednání Epicmana vedlo k dalšímu jednání Kevina, který to řešil jako děcko přestřelkou na BANy s AT. Podělali to všichni zúčastněný. Dejte unban Kevinovi, epicman jestli není děcko bez rozumu tak si nebude hrát na city "já jsem tady toho udělal a teď odcházím; už jsem odešel; ..." a bude hrát dál. Pošlete celou kauzu do kopru, nechto to být. Ovšem jestli jakákoliv strana udělá podobnou hovadinu perma ban navždy.
IGN: MrLemonCZ
@UltimateDragonCZ AdminTeam má mít mezi sebou dobré vztahy, kdyby to tak nebylo, tak tu nikdo dlouho nevydrží. Viděl jsem, co se psalo, takže mohu dotvrdit, že to video je jen chvilka před vyvrcholením celého sporu, kde to hraje pro Kevina. Dále se odmítám zůčastnovat hádky, to co jsem chtěl říct jsem řekl.
OK - můj návrh zní takto:
KevinekHD by měl být potrestán, ale přiměřenějším trestem
vzhledem ke zjištěním v této konverzaci navrhuji: IP ban 14 dnů - měsíc Ban na nick - 7 dnů.
Zamkněte prosím do vyjádření @saffers
IGN: BagraTV
Holky a kluci!
Můžu vám jen s radostí oznámit, že server se 1. rušit nebude! Za 2. V A-Teamu se rozhádali (nevím proč) a tak odešli dva z A-Teamu pokud dobře víte tak je to Alexik a EpicMan. Tohle je čistá pravda promluvila jsem si s Majitelem @saffers .
Děkuji za pozornost, přeji krásný zbytek dne :)
BagraTV
IGN: MrLemonCZ
Banování jen tak člena AT se trestá perma ban na ip adresu i na nick. Kdyby se to porušilo, tak je to nefér vůči Craftak555. Kdyby se to porušilo, tak rovnou můžem dát unban i Crafovi. Takže na přání @UltimateDragonCZ zamykám.