IGN: KevinekHD
Zajímalo by mě. Proč by to nemohlo bát bráno jako důkaz? Ve videu jsem pouze napsal vtip o Tomasovi, který to bral jako urážku. Nijak mě na to neupozornil a tudíž jsem o tom nevěděl. Dále jsem napsal o Epicovi, že jsem ho zrektil. Údajně ho to urazilo, jenže na to mě upozornil poté, co přišel a začal mě urážet.
IGN: UltimateDragonCZ
Jednoduše to je pouze část kauzy a navíc je natáčeno tebou a tebe se tato kauza týká, tudíž se to nemůže brát jako důkaz.
IGN: MrLemonCZ
Člen AdminTeamu není povinen si věci důkazovat. Když si napadal _EpicMana_ na buildcreativu, tak jsem byl u toho. Nemáš se čemu divit, když ho už pár dní provokuješ.
To že jsi se rozhodl banovat bezdůvodně jednoho hráče a člena AT je tvůj problém. Pokud ti vadí, že máš perma ban za: neoprávněné banování nadávání v banech, zneužití účtu na banlistu. Tak je to pouze tvůj problém, Neměl si to dělat. Nedopadlo by to tak, kdyby sis ten vyprovokovanej ban odčekal.
Zvláštní, že se do této konverzace nezapojila Kevinova protistrana.
MrLemonCZ said:Člen AdminTeamu není povinen si věci důkazovat. Když si napadal _EpicMana_ na buildcreativu, tak jsem byl u toho. Nemáš se čemu divit, když ho už pár dní provokuješ.
To že jsi se rozhodl banovat bezdůvodně jednoho hráče a člena AT je tvůj problém. Pokud ti vadí, že máš perma ban za: neoprávněné banování nadávání v banech, zneužití účtu na banlistu. Tak je to pouze tvůj problém, Neměl si to dělat. Nedopadlo by to tak, kdyby sis ten vyprovokovanej ban odčekal.
Nejsi povinnen si věci důkazovat, ale pokud se nemýlím tak se svědek nebere jako důkaz?..
Navrhuji uzamknout vlákno a počkat na vyjádření od @saffers nebo @RandomJmeno . Pokud se bude chtít vyjádřit další člen AT, tak si může vlákno odemknout a zase zamknout. Stejně se tu už mele jen to samé dokola bez výsledku a vzniká z toho menší flame war.
IGN: KevinekHD
@UltimateDragonCZ Dobře, takže když se člověk obhajuje, tak jeho důkazy nelze brát jako důkazy? Zajímavé, velmi zajímavé.
Lemone, já bych naopak vlákno ještě chvíli nechal, protože za tu dobu co tu vedeme tuto konverzaci se přišlo na dost důležitých faktů.
@UltimateDragonCZ Pokud je svědek člen AT, tak se to bere jako důkaz. A v tomto případě se to tak bere dvojnásobně. @KevinekHD se dohadoval s @_EpicMan_ a já tomu přihlížel, takže to jsou dva členi AT. (v té době byl _EpicMan_ stále developer)
Kevine, to jsem neřekl, jako důkaz to beru, ale není to nic, co by se dalo brát jako zvrat všeho co zde bylo napsáno.