IGN: MrLemonCZ
Zdravím, tvůj první ban byl oprávněný, prostě si neměl provokovat. Viděl jsem to i jindy mimo video, že na Epica stále útočíš. To že sis udělal video, kde to nahrávalo tobě nic neznamená. Nevím, co si nakecal Zikymu ale dobře. Dal ti unban za oprávnění ban, tak si dostal další ban. S tím že si zneužil účtu v banlistu pro zbytečné zabanování mě a @_EpicMan_ je tvůj problém za který budeš potrestaný. Když sis dal unban a zabanoval mě, a EpicMana, tak jsem nás odbanoval oba za Skryty-1, a tebe znovu zabanoval. Potom se k tomu dostal _EpicMan_ a vzniklo vzájemné banování. Další věc, které jsi se dopustil je urážení a nadávání mě a _EpicManovi_ v banech. Po tom co Epica přestalo bavit vzájemné banování, jsem přišel já znovu nás odbnoval a tebe zabanoval. To už jseš horší než Craftak555, a to je co říct. YouTuber by neměl jen tak banovat člena AT a hráče, takže srdečně doufám, že ti bude rank odebrán, a že se na server nepodíváš. Zneužití banlistu, nadávání, bezdůvodného banování.. To se snad jen tak nepromine. A do Tomase se nemusíš navážet. To že někoho obtěžoval není naše starost. Bylo to na Skypu, takže mimo naší pravomoc. To že dostává chvíli po banu unban ? Je to nejaktivnější YouTuber, co tu aktivně natáčí a livestreamuje. Zamysli se než něco uděláš. @KevinekHD
@UltimateDragonCZ To že někdo odchází je normální. Někdo odejde, a zas příjde někdo jiný. Kdyby si každý myslel, že někdo nový může být jako Craftak555, tak nejsou žádné nábory apod. To by tu nakonec zůstal jen RandomJmeno a saffers.
@_EpicMan_ je tu dlouho a nikdy problémy nebyli. To že přišel někdo, kdo to vyprovokoval není jeho problém.
@UltimateDragonCZ bylo by nefér mu dát kratší ban, protože za toto dostal Craftak555 permanentní ban na ip adresu i na nick.
IGN: KevinekHD
@MrLemonCZ První ban byl neprávem. To video vše dokazuje. Je tam celý chat, který se k tomu vztahuje. Dále jsem si vědom, že jsem urážel i v banech, ale z důvodu, že jsem to vracel jako "oplatu" :)
Tomase radši už neřeším. Dostal mute na 3 dny od @saffers ale opět mu dal unmute...
IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, díky že si dal další pohled na věc, a také proto bych preferoval IP ban na měsíc, ALE v žádném případě perma ban! To že někdo odchází... odešli 3 helpeři za měsíc! To je příliš nemyslíš? A obhajování Tomáše nemůžeš myslet vážně, jeho styl vyjadřování, kvalita a manipulátorské sklony opravdu nejsou dobrá reklama pro server.
A nikdo není horší než Craftak, ten byl něco unikátního.
Dobře @MrLemonCZ ta zpráva ze Skype se nevztahuje, ale to sexualní obtěžování @GirlyGirl300 by mělo, ne? (Bylo to na serveru) :)
@UltimateDragonCZ Tak nevím, jestli by ti zůstal stejný názor, kdyby tě někdo opakovaně banoval bez důvodně.
@KevinekHD Ten ban nebyl jen za to video, to že sis nahrál jedno video, kde to hraje pro tebe nic neznamená. Byl jsem svědkem toho, jak si už pár dní předtím _EpicMana_ neustále napadal a provokoval. Se nemáš čemu divit..
Zůstal, a to video opravdu nelze brát jako důkaz, ale dá se to doplnit, pokud není ryze vytržené z kontextu.
@MrLemonCZ Nikde není dokázano o čem mluvíš. Já dokázal svým videem, že v době kdy jsem dostal ban, jsem neporušoval žádné pravidlo.
Video jsem náhodou viděl, ale pokud nejsou další důkazy tak není důvod toto video brát jako hodnotný důkaz.