Konec serveru???!!! • Minicraft.cz

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

Zdravím.

Abych začal od samého začátku.

Urazil jsem tě @_EpicMan_, ale tys to řešil tím, že si přišel a začal mě urážet taktéž. Vyhřovoval mi banem. Omluvil jsem se a odpojil ze serveru. 

Po 2h jsem se chtěl připojit, ale měl jsem ban a to na týden, což je proti banovacímu systému + jsem neporušil žádné pravidlo. Po promluvením s inteligentím člověkem @Ziky jsem dostal unban, ale tvá hlavička po tvém odchodu vzpomněla, že máš přístup na banlist, tak jsi mi dal ban. Nedokážu přesně říct, kdo mě zabanoval, ale vím, že jediný kdo byl v tu dobu Online byl @MrLemonCZ a @_EpicMan_. V tu chvíli jsem dostal permanentní ban. Neporušil jsme jakékoliv pravidlo. Dostal jsme právem unban a poté se na server ještě nepřipojil a zrazu další ban? Well done @_EpicMan_ :)

Poté si má hlavička vzpomněla, že mám také práva v banlistu. Tudíž jsem oplatit to, co se mi stalo. Zabanoval jsem dva podezřelé členy AT, kteří libovolně banují. Opakuji, že nevím přesně kdo to byl, jelikož byli Online tyto dva členi AT. Dále si myslím, že ze 70% to byl @_EpicMan_ 1) MrLemonCZ nedává bany přes Skryty-1. Ve většině případů to dělá @_EpicMan_ :)

Tímto chci upozornit @saffers a další, že _EpicMan_ je na tom duševně hůř než jsme si mysleli. Taktéž chci požádat o unban, jelikož mi nebyl dán právem. Pokud by nedělal @_EpicMan_ tyto problémy, tak by se nic nestalo :)

Děkuji. S pozdravem, Kevin

PS: Nejvíc inteligentní člověk, kterého jsem zatím na serveru potkal je @UltimateDragonCZ :)

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Zbytečně se hádete, nechte vyjádřit @saffers

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let
_EpicMan_ said:

Už jsem napsal: "Nebudu se hádat."

Tak nevím co řešíš.

A hádaš sa ďalej ... 

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Zdravím. Kevine, s tím pobanováním jsi to přehnal, ale na druhou stranu máš pravdu jednoznačně v tom, že jsi dostal ban neprávem. A Epicmane víš v čem je to že je to tvůj první velký problém? V tom že se našel někdo kdo se začal docela účinně bránit.

Drago  

Odeslaný screenshot obrázek

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

Vážně?

Podle toho co jsem si prohlížel Forum, tak jsi ho několikrát odešel/byl vyhozen a opět nabrán zpět, několikrát nadávál hráčům a několikrát banoval bezdůvodně.

Tvé chování a tvé vyjadřovaní stojí za nic.

Mě nevadí, že nedostanu ban. Pokud je @saffers chytrý, tak si uvědomí, že vše bylo způsobeno tebou. 

viz. https://www.youtube.com/watch?v=aQVH3mhEGjw

Nikoho nezajímá, jak dlouho jsi na serveru, ale jak se chováš a co děláš..

Jsi stejný jako Tomas_skill_cze. Jen z důvodu, že je na serveru dlouho, tak okamžitě je nadřazován nad ostatními a po každém porušení pravidel není zabanován, pokud ano, tak po krátké době dostane unban. Ale to se snad omezí, jelikož dostával unbany převážně o tobě. Není se čemu divit. Přece jenom máte stejnou povahu ;)

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Toto není hádka - toto je podle mě dosti důležité pro to, aby se objasnila daná situace + to je důležité, aby si to hráči mezi sebou nějakým způsobem odůvodnili. Nechápu zavedení zamknutí kvůli ,,flame" protože většinou to ještě někam vede a může se přijít na důležité fakty a poznatky.

Drago

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

@UltimateDragonCZ Banoval jsem pouze @_EpicMan_ a @MrLemonCZ z důvodu, že jsem nevěděl, kdo z nich mě zabanoval. 

Každopádně když jsem si dal unban, nepomohlo to. Na server jsem se stále nemohl přihlásit. 

Po skončení banování. Víceméně přibližně před hodinou mi došlo, že mi dal permanentní (další bezdůvodný) ban @_EpicMan_ :)

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Kevine, zase by nebylo úplně od věci kdyby jsi EpicMana alespoň trochu respektoval, něco jiného je Tomas_Skill_CZE tam to svým způsobem ani nejde. 

A taky jsem se rozhodl udělat jistý ,,výpis" z toho co vím a jak by se mělo zhruba pokračovat:

1) Kevinovi by se mněl ban zkrátit na 7 dnů. 

Proč:

Pro mě dokázal, že je alespoň ze 70% nevinný a že si rozhodně nezaslouží permaban, ale přeci jenom nějaký trest v rozmezí 7-14 dnů, protože banovat A-Team a takto se vyjadřovat o EpicManovi je přeci jenom nemístné.

2) EpicMan odešel - Není důvod jakkoliv trestat.

Drago

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

@UltimateDragonCZ 

Nevím o ničem, co by ho urazilo, pokud jsem ho urazil. Nebyl jsem o tom upozorněn a následně jsem se nemohl omluvit. 

Podle mě by se měl nedřív hráč upozornit.

Dále co se týče banování AT. Banoval jsem pouze jednoho člena AT a to @MrLemonCZ z důvodu, že mi @_EpicMan_ mě banoval přes Skryty-1 a první kdo mě napadl byl @MrLemonCZ z důvodu, že byl jediným členem AT online. 

Chci tímto @MrLemonCZ omluvit. 

Taktéž souhlasím s navrhovaným trestem od @UltimateDragonCZ :)

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Kevine, věř mi dokážu posoudit situaci a našel jsem dost věcí, které EpicMana poškozovali. I ban MrLemonCZ je prostě absolutně nemístný a chybný a omluva nemůže stačit. Proto těch 14 dní nebo 7.