IGN: autobus2104
chocolate souhlasim s tebou ze ,,hodny ateam" se porad nezmenil porad se k slusnym a noramlnim lidem chova bezduvodne jako Dobytek kery lidem bezduvodne dela zle a pekloo ze zivota idyz clovek tem Zmrdum ze ,,hodneho ateamu" nic spatneho neudelal
chocolate souhlasim s tebou ze ,,hodny ateam" se porad nezmenil porad se k slusnym a noramlnim lidem chova bezduvodne jako Dobytek kery lidem bezduvodne dela zle a pekloo ze zivota idyz clovek tem Zmrdum ze ,,hodneho ateamu" nic spatneho neudelal aby ste si na cloveka museli bezduvodne vymyslet lzi a este virtualne sikanovat slusneho a hodneho cloveka
proc mě bezdůvodně nenecháte hrát na minecraft serveru minicraft na kerym sem nikdy nehral ikdyz na facebooku píšete ze všem lidem ste dali unban a já sem nejenom nic neudělal ani nemohl nic udělat špatného na minecraft serveru minicraft protože sem nikdy na minecraft serveru minicraft nehral anebo dyz uz ,,sem hral" tak sem se akorat ,,hodnych spoluhracu" ptal slusne a normalne jestli s nejakym clovekem nemuzu bydlet ???
IGN: MILENAJETETA
Neodporúčam odbanovať. Hráč je nepoučiteľný, pravdepodobne aj mentálne postihnutý. S hráčom som mal osobné skúsenosti (nepamätám si práve, či som mu nedával tiež perma bany), ale podľa vyšších príspevkov je zjavné, že sa stále nepoučil / neuzdravil.
Lukajdino, choď to skúšať na iné servery, ak teda aj na nich nemáš ban.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: saffers
Zdravím,
žádost o unban zamykám.
Tvoje bany zůstaly aktivní i během amnestie zcela záměrně - jsi nepoučitelný a pro ostatní představuješ reálné nebezpečí. Nejde o žádný „omyl“ nebo „pomluvy“, jak se snažíš tvrdit. Opakovaně se prokázalo, že se zaměřuješ na mladší hráče a hráčky, zasypáváš je nechutnými zprávami a snažíš se je zneužívat ke svým úchylným potřebám.
V minulosti jsem tě již nahlásil příslušným orgánům. Podle vyrozumění, které mi dorazilo, jsi tehdy přislíbil, že své chování ukončíš. Přesto jsi v něm pokračoval - tím jen dokazuješ, že se nezměníš a že žádná náprava z tvé strany není možná.
Tohle není drobný prohřešek, ale vědomé, dlouhodobé a cílené jednání, které je za hranicí přijatelného. Na našem serveru nebude nikdy tolerováno. Takoví lidé zde nemají místo - a doufám, že ani na žádném jiném serveru.
Pokud máš potřebu hrát, drž se singleplayeru. Pokud máš potřebu obtěžovat děti, vyhledej okamžitě odbornou pomoc – hranici mezi tvým chováním a trestným činem jsi možná už dávno překročil.