Žádost o unban - lodickach • Minicraft.cz

autobus2104
Hráč

18 postů
0 reputace

IGN: autobus2104
Od autobus2104 » 1 den

chocolate souhlasim s tebou ze ,,hodny ateam" se porad nezmenil porad se k slusnym a noramlnim lidem chova bezduvodne jako Dobytek kery lidem bezduvodne dela zle a pekloo ze zivota idyz clovek tem Zmrdum ze ,,hodneho ateamu" nic spatneho neudelal

autobus2104
Hráč

18 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 1 den

chocolate souhlasim s tebou ze ,,hodny ateam" se porad nezmenil porad se k slusnym a noramlnim lidem chova bezduvodne jako Dobytek kery lidem bezduvodne dela zle a pekloo ze zivota idyz clovek tem Zmrdum ze ,,hodneho ateamu" nic spatneho neudelal aby ste si na cloveka museli bezduvodne vymyslet lzi a este virtualne sikanovat slusneho a hodneho cloveka

autobus2104
Hráč

18 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 1 den

proc mě bezdůvodně nenecháte hrát na minecraft serveru minicraft na kerym sem nikdy nehral ikdyz na facebooku píšete ze všem lidem ste dali unban a já sem nejenom nic neudělal ani nemohl nic udělat špatného na minecraft serveru minicraft protože sem nikdy na minecraft serveru minicraft nehral anebo dyz uz ,,sem hral" tak sem se akorat ,,hodnych spoluhracu" ptal slusne a normalne jestli s nejakym clovekem nemuzu bydlet ???

autobus2104
Hráč

18 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 1 den
dy ,,hodny ateam" přestane virtuálně sikanovat slušný a normální lidi kerym bezdůvodně dělá peklo a zle ze života a důvodem mě necháte po 1. hrát na minecraft serveru minicraft na kerym sem nikdy nehral ???

natalkiis
Helperka

153 postů
62 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » 1 den

Ahoj,

prosim neporusuj pravidla fora s doublepostem a nadavky. UB nedostanes a jestli uz k tomu nemas co jineho rict nez se jen branit tak ti vlakno uzavreme.

autobus2104
Hráč

18 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 23 hodin
proc mě bezdůvodně nenecháte hrát na minecraft serveru minicraft na kerym sem nikdy nehral ikdyz na facebooku píšete ze všem lidem ste dali unban a já sem nejenom nic neudělal ani nemohl nic udělat špatného na minecraft serveru minicraft protože sem nikdy na minecraft serveru minicraft nehral anebo dyz uz ,,sem hral" tak sem se akorat ,,hodnych spoluhracu" ptal slusne a normalne jestli s nejakym clovekem nemuzu bydlet ???

autobus2104
Hráč

18 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 23 hodin
unban nedostanu bezdůvodně protože ,,ateam" se chová bezdůvodně jako Zmrdi a bezdůvodně se ke slušným a hodným lidem neumí chovat slušně a hezky

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » 17 hodin

Neodporúčam odbanovať. Hráč je nepoučiteľný, pravdepodobne aj mentálne postihnutý. S hráčom som mal osobné skúsenosti (nepamätám si práve, či som mu nedával tiež perma bany), ale podľa vyšších príspevkov je zjavné, že sa stále nepoučil / neuzdravil.

Lukajdino, choď to skúšať na iné servery, ak teda aj na nich nemáš ban.

Milenkovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

saffers
Majitel

5839 postů
8039 reputace

IGN: saffers
Od saffers » 14 hodin

Zdravím,

žádost o unban zamykám.
Tvoje bany zůstaly aktivní i během amnestie zcela záměrně - jsi nepoučitelný a pro ostatní představuješ reálné nebezpečí. Nejde o žádný „omyl“ nebo „pomluvy“, jak se snažíš tvrdit. Opakovaně se prokázalo, že se zaměřuješ na mladší hráče a hráčky, zasypáváš je nechutnými zprávami a snažíš se je zneužívat ke svým úchylným potřebám.

V minulosti jsem tě již nahlásil příslušným orgánům. Podle vyrozumění, které mi dorazilo, jsi tehdy přislíbil, že své chování ukončíš. Přesto jsi v něm pokračoval - tím jen dokazuješ, že se nezměníš a že žádná náprava z tvé strany není možná.

Tohle není drobný prohřešek, ale vědomé, dlouhodobé a cílené jednání, které je za hranicí přijatelného. Na našem serveru nebude nikdy tolerováno. Takoví lidé zde nemají místo - a doufám, že ani na žádném jiném serveru.

Pokud máš potřebu hrát, drž se singleplayeru. Pokud máš potřebu obtěžovat děti, vyhledej okamžitě odbornou pomoc – hranici mezi tvým chováním a trestným činem jsi možná už dávno překročil.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva