IGN: nej_kluk_10
Ahoj, Hráč ItzMortisYTB se svým druhým účtem PetrHranaty X-rayoval. Proběhlo to tak, že si z účtu ItzMortisYTB dal na účet PetrHranaty dal svůj Netherite Pickaxe aby mohl těžit, potom zapl x-ray a x-rayoval. Můžete si to ověřit tím že se podíváte na statistiky hráče PetrHranaty který hrál 0 hodin, a už měl natěžených plno diamantů atd. + Jakmile jsem dostal ban já na účet PetrKonejl za x-ray a následně na účet nej_kluk_10 za obcházení banu, tak hned poté co jsem dostal ban na účet PetrKonejl tak si okamžitě přendal všechny věci z účtu PetrHranaty na účet ItzMortisYTB (jeho hlavní účet) a nebyl potrestán. S pozdravem nej_kluk_10.
Kdyžtak mi můžete napsat na e-mail: samsungassistj3@gmail.com (na počítači teď poslední dobou moc nejsem po té co jsem dostal ban a na mobilu jsem furt takže radši mě kontaktujte přes e-mail. Děkuji, nej_kluk_10.)
IGN: iHqteSikii_
Ahoj,
pokud vím, tak se toto již řešilo u nás na Discordu v ticketech. Netřeba tedy dělat vlákno, pokud se to řeší přes tickety. Situaci máš rozepsanou v ticketu členem, který to s tebou řešil a máš tam i odůvodnění, proč hráč nebyl potrestán.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Siki.
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr
Děkuji za přání vám taky přeji pěkný den. Ale na ticket mi moc neodpovídají a chcu ať to ví více lidí protože na ticket se moc členů AT nedívá (podle mě).
Do ticketů se většina členů AT dívá aktivně, dovolil bych si říct. Avšak na situaci se podíval Szyho, tudíž já osobně jsem se mu do toho nechtěl plést a myslím si, že ani ostatní se do toho plést nechtěli, když viděli, že si to vzal na starost. Každopádně jsem si celý ticket pročetl a jak jsem již psal v minulém příspěvku, máš tam napsaný důvod, proč hráč nebyl potrestán a asi už k tomu není úplně co více říct.
Dobře to chápu, ale tak není fér že vždycky z toho vyjde zcela bez trestu a já vždycky dostanu ban. Proč vždycky zabanujete jako prvního mě? Proč třeba někdy nezkontrolujete jeho a jeho další účty? Vždycky to jako první schytám já, on to zjistí prostě tak že mě to leavne ze hry takže on to vždycky hned leavne a může si tam hrát zcela bez trestu. Jako ocenil bych kdybych nebyl vždycky ten první co to schytá a aby se AT taky koukal na někoho jiného.
Děkuji, nej_kluk_10
Ahoj,
chápu tvojí frustraci, ale také musíš pochopit, že člen neměl dostatečný důkaz a jistotu k trestu. Každopádně si na hráče dáme pozor, jak již bylo zmíněno v ticketech.
PS: Double post je zakázaný, případně můžeš doplnit informaci skrz tlačítko "Upravit příspěvek" nahoře vpravo.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Siki.
Ahoj, mám otázku, co potřebujete za důkaz aby jste mi věřili? Jo a mám otázku, co je to doublepost?
Nejlepší důkaz je nějaké video, či screen na kterém jde jasně vidět, že hráč má xray.
Doublepost = dva příspěvky za sebou