novy survival • Minicraft.cz

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » přes 2 let
ImB0T said:

Tomik, ako majiteľ firmy ti chcem napísať, že firmy ekonomiku dosť ničia. Stačí, že si do nej človek odloží 50m a za mesiac vie zarobiť 50m úplne v pohode. Nehovoriac o tom, že ak si tam hráč dá 200m, mesačný zárobok je nehorázne vysoký.

Neviem ako to je na Oneblocku, ale Lucky mi pisal, ze na survivale nic taketo neni :D kazdopadne staci ked sa pozries na premeny na Oneblocku a potom na Survivale

A uz tam vidis extremny rozdiel

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 2 let
xTomikk said:
ImB0T said:

Tomik, ako majiteľ firmy ti chcem napísať, že firmy ekonomiku dosť ničia. Stačí, že si do nej človek odloží 50m a za mesiac vie zarobiť 50m úplne v pohode. Nehovoriac o tom, že ak si tam hráč dá 200m, mesačný zárobok je nehorázne vysoký.

Neviem ako to je na Oneblocku, ale Lucky mi pisal, ze na survivale nic taketo neni :D kazdopadne staci ked sa pozries na premeny na Oneblocku a potom na Survivale

A uz tam vidis extremny rozdiel

To už netuším ako je na Survivali, no pár mesiacov dozadu viem, že Firma systém bol rovnaký všade, čo som kritizoval, lebo je absolutná hlúposť, aby napr. inkaso stálo rovnakú čiastku na Survivale ako na Oneblocku a takýchto príkladov bolo viacero.

Ak by sa ta premena Coiny-->Money zmenila, určite by to pomohlo, no tá ekonomika na Survivali je strašná už extrémne dlho. V záujme každého hráča, ktorý ma nad napr. 50m by malo byť, aby sa Survival ekonomika zlepšila, preto by som v pohode navrhol, aby sa všetkým hráčom, čo majú nad (napr. 50m+ money) odobralo napr. 25% peňazí. Ak tu bude mať každý len reči a nebude pre to nič ochotný zrobiť, nikdy sa nič neposunie dopredu.

Bot

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 2 let
ImB0T said:

Ak by sa ta premena Coiny-->Money zmenila, určite by to pomohlo, no tá ekonomika na Survivali je strašná už extrémne dlho. V záujme každého hráča, ktorý ma nad napr. 50m by malo byť, aby sa Survival ekonomika zlepšila, preto by som v pohode navrhol, aby sa všetkým hráčom, čo majú nad (napr. 50m+ money) odobralo napr. 25% peňazí. Ak tu bude mať každý len reči a nebude pre to nič ochotný zrobiť, nikdy sa nič neposunie dopredu.

S tímto nesouhlasím. Bylo by to krátkodobé řešení, které by vůbec nepomohlo a akorát bys naštval hráče. Spíše bych udělal miliardářskou daň. Tzn, že třeba 20% výdělku z jobs u těch, co mají 100mega+ se bude automaticky dávat do DDR (DarDoRozpočtu) nebo zmizí úplně.

Určitě bych dokázal vymyslet ještě něco, kdybych se nad tím více zamyslel, ale vzhledem k přepracovaným jobs na 1.19, co jsem dělal, tak budeš dostávat prachy za každou hovadinu. Tzn se to musí trochu nerfnout a určitě to bude konečně normální způsob vydělávání peněz.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let

na to uz je dost neskoro, bud sa to malo spravit uplne na zaciatku alebo nikdy

a rad by som tu uz videl len tema o tom poste, a nie o ekonomike na momentalnom survivale

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 2 let
GejmronCZ said:
ImB0T said:

S tímto nesouhlasím. Bylo by to krátkodobé řešení, které by vůbec nepomohlo a akorát bys naštval hráče. Spíše bych udělal miliardářskou daň. Tzn, že třeba 20% výdělku z jobs u těch, co mají 100mega+ se bude automaticky dávat do DDR (DarDoRozpočtu) nebo zmizí úplně.

Určitě bych dokázal vymyslet ještě něco, kdybych se nad tím více zamyslel, ale vzhledem k přepracovaným jobs na 1.19, co jsem dělal, tak budeš dostávat prachy za každou hovadinu. Tzn se to musí trochu nerfnout a určitě to bude konečně normální způsob vydělávání peněz.

To čo som napísal by sa muselo zrobiť v balíku s ďalšími opatreniami, takže zmena jobs, zmena shop, zmena tej premeny coiny-lobby, zmena firmy a pod.. Ak by sa to zrobilo samostatne, malo by to krátkodobý účinok, ak by sa to ale zrobilo s ďalšími opatreniami, určite by to pomohlo a ten nehorázny počet peňazí v obehu by to premazalo. 

Bot

Filip0202
Sponzor

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » přes 2 let
Zdravím, chtěl bych se vyjádřit k těm firmám, jak zde píšeš Bote. Nic takového o vložení (př.50M na survu není) V současné době je problém pro každou firmu vydělat nějaký ten milion, proto jsem navrhoval zrušit 1 firmu, ale nikdo se toho chopit nechtěl. Vždy po měsíci se resetne interest, takže nějaký velký ranec na výdělek je problém. Nevím, jak to máte zorganizované vy. My máme klasiku (7 inkas + interest + cena za inkaso se teď zmenšila) Omlouvám se, že zde píšu o firmách, ale chtěl jsem se vyjádřit. Sorry Tomikku. F.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 2 let
Filip0202 said: Zdravím,chtěl bych se vyjádřit k těm firmám, jak zde píšeš Bote. Nic takového o vložení (př.50M na survu není) V současné době je problém pro každou firmu vydělat nějaký ten milion, proto jsem navrhoval zrušit 1 firmu, ale nikdo se toho chopit nechtěl. Vždy po měsíci se resetne interest, takže nějaký velký ranec na výdělek je problém. Nevím, jak to máte zorganizované vy.My máme klasiku (7 inkas + interest + cena za inkaso se teď zmenšila)Omlouvám se, že zde píšu o firmách, ale chtěl jsem se vyjádřit. Sorry Tomikku.F.

Ahoj, určite niečo také máte, len o tom nevieš :D.

Nejdem to ani ďalej šíriť, keďže si myslím, že by sa to malo odstrániť/upraviť tak, aby sa z toho nedalo zarábať x milionov týždenne. 

Bot

Yomo
Sponzor++

100 postů
65 reputace

IGN: YomoSK
Od Yomo » přes 2 let
Filip0202 said: Zdravím,chtěl bych se vyjádřit k těm firmám, jak zde píšeš Bote. Nic takového o vložení (př.50M na survu není) V současné době je problém pro každou firmu vydělat nějaký ten milion, proto jsem navrhoval zrušit 1 firmu, ale nikdo se toho chopit nechtěl. Vždy po měsíci se resetne interest, takže nějaký velký ranec na výdělek je problém. Nevím, jak to máte zorganizované vy.My máme klasiku (7 inkas + interest + cena za inkaso se teď zmenšila)Omlouvám se, že zde píšu o firmách, ale chtěl jsem se vyjádřit. Sorry Tomikku.F.

Ahoj, vidím, že si napísal, že nebola vôľa zakázať 5. firmu. Bola dohoda, že táto firma sa po expirácií inkasa zablokuje (resp. nepôjde do dražby a ostane viacmenej len v configu), na druhý deň dohoda neplatila a nejaký hráč dostal tú firmu aj tak - kebyže mi to hráči nenapíšu, tak ani neviem, že ju niekto dostal, bol som v tom, že sme dohodnutí na zablokovaní tejto firmy. Prečo bola dohoda porušená sa musíš pýtať kompetentných.

Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 2 let

Mám dojem, že to je otázka na Milenu, pokud mě paměť nešálí. Ten byl proti tomu, co si pamatuji.

Hej jestli ne, tak sorry. Vybavuju si to jen matně.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let
xTomikk said:

a rad by som tu uz videl len tema o tom poste, a nie o ekonomike na momentalnom survivale

dik