Připomínky a návrh k serveru PVP a Annhilation • Minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 9 let

Zdravím

Mám menší připomínku k aréně na PVP serveru. Zdá se mi, že ta aréna je dost malá (a říká to i více lidí), a tak bych Vás chtěl poprosit zda by nebylo možné ji zvětší ( někdy je dost obtížné se do té arény vůbec dostat, protože přeběhnu most a hned mě někdo shodí do lávy nebo střelí zpět za hranici NO PVP), ba dokonce neudělat jiný systém PVP, protože už z názvu vyplývá že by se mělo jednat o PVP server, kde by měl mít člověk možnost se pořádně vyřádit. Dále mám návrh, zda by nebylo možné nějak zrušit nesmrtelnost zombíkům a jiným mobům, kteří se zrovna nenacházejí na parcele vlastníka. Jakmile se mob dostane za hranici mojí parcely je už možné ho zabít jedině ohněm na luku.

Pak mám ještě připomínku k minihře Annhilation. Z nějakého důvodu se tato minihra restartuje (důkazy bohužel nemám) a portne mě to na lobby, což mi (a jiným) pak hodně znepříjemní tuto minihru. Dále je možné, aby mě vlastní spoluhráči napadali, protože mám bílou barvu, ale nacházím se v jejich týmu, který jsem si ale nevybral. Nejspíš je to nějaký bug, protože když skončim předchozí hru (řekněme v červeném týmu) tak mi někdy zůstanou věci v inventáři a do další hry se automaticky dostávám do toho samého týmu, pouze mám bílou barvu a spoluhráči mě mohou napadat. 

PS: Omlouvám se za pravopis :D

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 9 let

Děkuji za odpověd k minihře Super Annhilation. A co se týče PvP serveru ?

saffers
Majitel

5844 postů
8046 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím, možnost zabíjet moby mimo svoji parcelu jsem přidal. Aréna bude upravena v budoucnu.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 9 let
@saffers Je to povolené jenom na cestách? Pokud i na parcelách jiných hráčů, tak to odendej. Děkuji MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

saffers
Majitel

5844 postů
8046 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Nyní již na cizích parcelách nelze moby zabíjet.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva