IGN: Filip0202
Zdravím. Momentálně na survivalu propadla 1 firma, kterou vlastnil hráč der123. Chtěl bych navrhnout ponechání čtyř firem, myslím si že to bohatě na survival stačí pokud zde hraje 40-50 lidí denně. Dříve byly také čtyři firmy. Vyjádření prosím.
IGN: King2108_MC
Zdravím, nápad se mi zdá reálný. Je pravda, že na Survivalu hraje méně lidí a 4x Firmy bohatě stačí. @YomoSK
IGN: iHqteKonikk_
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
IGN: Filip0202
Zdravím,
v tom mém návrhu nešlo o cenu. Máš pravdu, že je to na každém, ale chtěl jsem se spíše věnovat zůžení firem na 4, protože jestli si pamatuješ tak dříve to tak i bylo. Myslím si, že na současnou aktivitu survivalu to stačí. + chci ještě dodat k té ceně, že když se na něčem někdo dohodne tak je slušné to respektovat.
Díky F.
IGN: GejmronCZ
Já se snížením počtu firem souhlasím. Kdyby to bylo na mě, tak tam ani nejsou, protože podle mého akorát níčí ekonomiku. Takže rozhodně jsem pro Filipův návrh. Méně hráčů > méně firem.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: ImB0T
GejmronCZ said:Já se snížením počtu firem souhlasím. Kdyby to bylo na mě, tak tam ani nejsou, protože podle mého akorát níčí ekonomiku. Takže rozhodně jsem pro Filipův návrh. Méně hráčů > méně firem.
Súhlasím, že to ničí ekonomiku, ale zároveň to robí server lukrativnejším. Skôr by to chcelo tie firmy nastaviť rozumne a na každom serveri zvlášť, nie takto primitívne, ako to je teraz.
Bot
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Akákoľvek manipulácia s firmami je ťažký oriešok, keď jednej strane ublížime a druhú vylepšíme. Firmy majú svoje výhody a nevýhody, no pre odobratie firmy je potreba silnejšie návrhy, než, že počtovo sú 4 dostatočné na aktuálny počet hráčov na Surve. Taktiež, ak by sa mali zaviesť akékoľvek pravidlá pri vlastnení firmy, tak je nutné ich dôkladne premyslieť.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz