Návrh • Minicraft.cz

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » přes 2 let

preto musíš pozerať aký príkaz píšeš :) čísla si len tak ľakho nevšimneš jak toho príkazu 

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 2 let

Ak prihodíš zlú čiastku, vieš to "resetnúť" okamžitým odpojením sa - čo je rýchlejšie, ako napísať príp. samotný príkaz /prodat. Mimochodom, ako písal Milena, sú to banality, ktoré by sa pri normálnych hráčov ani riešiť nemuseli. 

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let

pozri si co som napísal 4 spravy vyssie, dik

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let
xTomikk said:

ja moc nechapem tu logiku :D ked sa niekto preklepne o jednu nulu naviac v drazbe, tak to nikto nikto neriesi a vsetci to maju v pazi ale ked si niekto pomyli prikaz, tak to hned vratite?

@MILENAJETETA

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 2 let

Ahoj,

Nechce sa mi opisovať celý problém po dlhom dni, ale hlavný dôvod je ten, že došlo k omylu v obrovskej čiastke. Ak by sa jednalo napríklad o 5000 dolárov, tak to nie je až tak závažné, ako pri 500 000 000.

Milenkovo 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let

vtedy sa jednalo o 22m, to tiez nieje zrovna najmensia ciastka

Filip0202
Sponzor++

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » přes 2 let
Někoho jsi kontaktoval? (Když se ti to stalo) 22m (500m) je veliký rozdíl, ale chápu to. Pro někoho je to hodně peněz. Kdyby hráči byli normální a soucítili, tak se toto řešit vůbec nemusí.. 🤨

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let
Filip0202 said: Někoho jsi kontaktoval? (Když se ti to stalo) 22m (500m) je veliký rozdíl, ale chápu to. Pro někoho je to hodně peněz. Kdyby hráči byli normální a soucítili, tak se toto řešit vůbec nemusí.. 🤨
Blesk im písal, a moc ich to ani nezaujimalo :D a pre hráča ktorý má 60M a príde o 22m, tak to je to isté ako 500M z 2MLD
Takže v tom moc rozdiel nevidím

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 2 let

Ahoj,

Osobne netuším, kedy došlo k tej chybe s 22M a ani kto to riešil, ale tak v tomto prípade šlo o člena. Ja problém nemám s navrátením, ak je tá suma veľká v pomere k celkovému majetku, viz. 500M.

Kedy sa to stalo a kto to riešil?

Milenkovo 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

Od xTomikk » přes 2 let

Presný dátum ti neviem povedať ale tak 1-2 týždne dozadu. A riešil to testr a simona