Návrh - vanilla server • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 3 let

Mám taký scestný nápad: spraviť z vanilla serveru vanilla server (teda až na tie resky) - t.j. Povoliť väčšinu gameplayu, čo človek zažije na nemódovanom singleplayeri. Zoznam vecí ktoré by sa mohli odobrať/zvážiť:

• Zakázaný taming zvierat ktoré môžu niesť chestky (llamy a somári)

• Zakázaný nether roof

• Zakázaný bedrock breaking (hlavne ak bude povolený nether roof)

• Zakázané prechádzanie entít cez portál

• Hranice overworldu po 4k x 4k (chápem že by mali byť nejaké, ale toto je extrémne omedzujúce - v ich nether proťajšku sa dajú spraviť 4 resky ktoré by fakticky môhli odrezať prístup hráčov od netheru (ak tam bude nejaká blbá vlajka- move F)

+ by sa hodilo aj opraviť max. hranice resky, nech sa ľudia nepodkopávajú pod reskou a nestavajú nad ňou (nové výškové limity v Overworldu) 

Ak som niečo zabudol kľudne ma doplňte. Je mi jasné že niektoré z vyššie uvedených majú konkrétne dôvody, ako napr. prechádzanie entít cez portál aby sa predišlo Chunk loaderom (ale tak nech sú zakázané prechody itemov) . Ale napr. Nether roof absolútne nechápem prečo je zakázaný (stucknúť sa tam nedá vďaka príkazom /res tp, /home, /spawn, /tpa) a inak je to len polovica sveta nevyužitá.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

odebral jsem blokaci ničení bedrocku a stavění nad nether roofem. Ostatní zmíněné blokace jsou pro zamezení využití duplikačních chyb, které se v Minecraftu nacházejí. Hranice jsou nyní také navýšeny.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 3 let

Nad nether roof sa nedá ani dostať, kedykolvek niekto dosiahne danej výšky tak ho to portne do najbližšej vzduchovej bubliny a vytvorí to okolo neho netherrackovu klietku

Bedrock breaking mi tiez zatial nejde, ale to môže byť len moja smola.

Za navýšenie hraníc mapy som ale vďačný :)

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Omlouvám se, nevšiml jsem si, že při změně za běhu se to při automatickém restartu resetuje. Nyní by to mělo být v pořádku.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva