Pozor hráči, nové limity na OB • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

228 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 3 let

Dobrý deň, poprosím vedenie o prehodnotenie zmeny #12910 upraveny limity v chunku. Nie je možné vymienať tile entity (hlavy, sign napr.) ani nijak pridávať či debugovať už položené redstone farmy. Ja mám napríklad všetky farmy v centrálnej veži aby som mohol mať zvyšok ostrova ako tak pekný. Ale keď som si šiel optimalizovať redstone zistil som že nemôžem pokladať redstone componenty (ale ničiť áno) takže som si v procese zničil 2 farmy a ani neviem ako ďaleko za limitom vlastne som. Tiež je dobré poznamenať že ak sa niekedy konečne updatne na 1.18 tak nové výškové limity nepridajú takmer nič nakoľko stackovanie vecí nad seba bude nemoźné, a do šírky je aj tak dlhodobo využiteľná len 1/16 sveta :/

Tiež by som rád vyzval hráčov aby NEMENILI svoje fungujúce redstone farmy pokial si nevyskúšajú daný chunk najskôr napr položením redstone dustu. Lebo môhli by ste skončiť v horšom stave ako ste začali.

EDIT: Vyriešené, môžte zamknúť vlákno

Vďaka Obchodník

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Ahoj,

určite súhlasím, sám mám na ostrove x chunkov, ktoré sú možno viacej zaťažené. Preto by bolo fajn nastavené limity prípadne stopnúť na úrovni, aká je teraz, a pri nových ostrovoch nech platí nový prísnejší limit. Inak väčšina aktívnejších/starších hráčov s týmto bude mať veľký problém.

Bot

saffers
Majitel

5748 postů
7951 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

nové limity v redstonu jsem odebral. Bohužel nyní na serveru žádný na některé tile-entity jako redstone není. Budu tedy rád, když mi napíšeš, jaký by byl pro tvůj ostrov snesitelný.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Obchodnik003
Sponzor++

228 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 3 let

Pre celý ostrov, alebo Najhorší chunk? Ja hlavne neviem co vsetko v tile entity je, Hopper mi nechcelo zobrat kvoli redstoneu ale napr daylight sensor kvoli "tile". Ale tipujem tak 600 na chunk (v dvojkovej sústave 512). Prípadne, by možno aj stačilo ak by sa to dalo dokúpiť/rozšíriť za coiny ako ostatné limity a aby zobrazovalo (somehow) v danom chunku momentálny počet z danej kategórie.

EDIT: A redstone kategória možno aj viac, 1024 a pod. keďže to obsahuje naozaj veľa bežných vecí

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

saffers
Majitel

5748 postů
7951 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Děkuji za návrhy. Na Oneblocku bude vhodnější přidat limity pouze na celý ostrov, takže tyto tile-entity (redstone, hopper) tam ještě doplníme. Nicméně nijak to nespěchá, tudíž tam zatím žádné nové omezení přidávat nebudu.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva