IGN: Kukys
1. Důvod banu: Narušení chodu serveru opakovaným porušováním pravidel (Kukys, keksik37, OP_Sabo, _Pisk0t_)
2. Datum a čas banu: 23.1.2022 14:47
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protože je to absolutní nesmysl, že jsem dostal ban jen tak z ničeho nic. A sám pan PolakJack mi říkal, že staré věci by se trestat neměli. Říkal mi to, když jsem já na něj vytáhl věci, jak říká o hráčích že to jsou hajzlové, že neumí pravidla, že se jim nechce věnovat atd.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): NE
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Survival
Napiš :3 <3
keksik37@minicraft.cz
IGN: PolakJack
Zdravím,
na niečo takéto máme klauzulku v našom banovacom poriadku, ktorá sa vzťahuje na hráčov, ktorí opakovane spôsobujú problémy na serveri konštantným porušovaním pravidiel. Prezerel som si tresty na tvojich starých účtoch a vyhodnotil som to tak, že ani po prerušení stupňovania tvojich trestov (zvyčajne mute), sa nedostavila náprava. Tak som teda zakročil týmto spôsobom. Uvedomme si ale, prosím, že toto nie je nič nezvyčajné. Na iných serveroch si tiež nedržia problémových hráčov, ba si dovolím tvrdiť, že minicraft je v tomto ešte celkom tolerantný. Môžeš to brať ako nejakú formu posledných upozornení, že niečo s tvojim správaním na serveri nie je v poriadku a bolo by vhodné to zmeniť.
Pár slov k tvojmu dôvodu, prečo by si chcel unban. Nezmysel to nie je, je to bežná vec, ktorá sa praktizuje na veľkej škále serverov. Nepamätám si, že by som sa s tebou rozprával o tom, že by sa nemali vyťahovať staré veci, ale súhlasím, že by sa nemali. Len si treba naliať čistého vína, konštatné porušovanie pravidiel za predošlé a súčasné účty versus tvoje nahlásenie spred pár mesiacov, je rozdiel a nedá sa to porovnať. "Hajzlíci" som podľa tvojho screenu oslovil nejakú skupinu nepríjemný hráčov, ktorá okrádala a griefovala pozemky v celkom veľkom rozsahu, preto si myslím, že to je celkom trefné a stále si za tým stojím. A áno, nechcel som sa ti venovať, znova podľa tvojho screenu, pretože si 3 dni bol súvisle na mňa toxický a potom si si uvedomil, že niečo potrebuješ, predpokladám to, aby som ti prezrel asi 5 resiek (čo teda nemám nikde napísané, že musím), ktoré by som mohol zmazať, tak si sa mi pchal do zadnice, čo teda s láskavým dovolením, absolvovať nebudem.
Žiadosť zamietam a zamykám, keď bude niekto z AT niečo chcieť, môže si to otvoriť a vyjadriť sa.
S pozdravom, PJ
E-mail: polakjack@minicraft.cz