Žádost o unban - Kukys • Minicraft.cz

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 3 let

.1. Důvod banu: Urážení člena AT

2. Datum a čas banu: 9.1.2022 20:04

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protože ,,Lízám ti mámu,, není urážka a Když to napsal jeden hráč někomu do msg tak dostal mute na 20 minut a já to napíšu a dostanu ban na tyden. Trošku rozdíl.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál: Nemám

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:Survival

Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let

Je to urážka, preto dostal aj daný hráč mute. Drobný rozdiel je v tom, že ty si sa rozhodol, že to ideš skúšať na mne, a na urážky AT máme inú sadzbu v banovacom poriadku. Rozhodne mi to nepripadá normálne, aby sa do hry ťahal moju rodinu a nie to ešte také reči, ktoré sú asi populárne medzi tvojimi kamarátmi z asi nejakej špeciálnejšej školy. Neviem, čo tým sleduješ, ale dúfam, že si dostal to, čo si chcel. 

Žiadosť zamietam, uvidíme sa o týždeň. Radím ti, aby si sa podobným experimentom vyvaroval.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let
Hele Polaku, pokud tě to urazilo, tak se ti omlouvám, ale jako urazku jsem to vážně nemyslel. Pokud se tě to nějak dotklo, tak promiň už se to nestane. Myslel jsem to jen jako vtip. @PolakJack

keksik37@minicraft.cz

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Ak si toto nemyslel ako urážku, tak potom si určite nemyslel ako urážku ani tie drísty, ktoré si na mňa kydal jednak na svojom dc, niekde v chate na našom mini dc a v dotazoch. V jeden deň tvrdíš jedno a ten ďalší niečo diametrálne odlišné, a myslíš si, že sa to automaticky mení podľa toho, ako ty pohneš nosíkom. Raz si mi nadával, tak to ako nadávky zostanú. Tieto kecy, že to nebolo myslené vážne a že to bolo myslené ako vtip, si môžeš nechať pre niekoho, kto žerie seno. Keby chcem, mohol by som doložiť všetky tvoje správy ohľadom toho banu z nášho discordu, ktoré by tieto tvoje bláboly vyvrátili okamžite, ale nemám chuť sa ti venovať. Navyše ti do kariet ani nehrá to, že si neustále nabádal, aby som sa pripojil na tvoj úžasný discord s cieľom, že by si mi mohol nadávať, čo by, podľa môjho skromného uváženia, tiež nedopadlo tak, ako si si predstavoval. Ako hovorím, nepočítam ani tie nadávky mimo náš projekt, pretože to je zbytočné. Dokonca si dovolím tvrdiť, že celé toto udobrenie z tvojej strany, ktoré sa mimochodom snažíš uskutočníť so mnou už asi tretíkrát, je čisto len kvôli tomu, že je otvorený nábor a ty by si veľmi rád prešiel. 

A teda posledný raz, aby sme si to ujasnili. Pokiaľ mi nebudeš písať a provokovať ma, nebudem ťa riešiť. Inak je to čisto tvoja vec. Nemusíš sa sem už vyjadrovať, nemá to zmysel. Žiadosť je zamietnutá a vyriešená.

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let
A to, že některým hráčům říkáš, že jsou to malé děti a ve staffchatu někdy i hráče pomlouvas, myslíš, že tohle nikoho neurazí?

keksik37@minicraft.cz

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Ale ale, odkiaľ ty vieš o konverzáciach v staffchate? Pokiaľ viem, nikoho som v hre neurážal a to, že niekomu možno napíšem, že to je kidík (aj keď neviem, na čo narážaš), je možné, ale pochybujem, že sa to opakuje pravidelne. 

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
A tim chceš říct že si perfektní. Nikdy si nikoho nepomlouval, prosímte už buď ticho akorát si to zhoršuješ

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let
A když už řešíš, že jsem říkal má mém disu, že jsi ubožák, tebe mi nenaštvalo, kdyby ti někdo dal ban za něco, co jsi udělal ze srandy? Taky tě můžu začít hlásit za všechny kraviny, co mi řekneš, jako že mě to urazilo.

keksik37@minicraft.cz

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Môžeš, veď si aj saffovi spamoval e-maily, aká si citlivá duša, ale, že by to boli nejaké skutočné urážky, tak to sa nedá povedať. Zamykám.

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Ty nechápeš ze tvůj discord na tvoji žádost o UNBAN je úplně irelevantní. +tvůj discord je mi ukradenej