IGN: ImB0T
Ahoj,
rád by som navrhol zakázať možnosť využiť prút v NOPVP zóne, aby sme sa vyhli podobným griefingom, ako predviedol hráč Dedoless, ktorého by som chcel týmto nahlásiť za kazenie hry, zneužívanie nopvp zóny a zároveň za zneprijemňovanie minihry ThePit.
Helper testrgames hráča nepotrestal, nevidel na to dôvody, tak som ich vyššie napísal.
Ak by niekto nevidel video, zasielam aj link: https://www.youtube.com/watch?v=7dDH0J8E0YU
Taktiež chcem rovno zapriať pre všetkých vopred krásny Nový rok a príjemné sviatky/voľno.
Pekný deň
Ospravedľnujem sa za doublepost, no neviem, či by mi pri úprave nezmizlo video.
Chcel by som nahlásiť ešte chybu na mape a tou je - súradníce +740 +322 45 a +741 +323 45 - je to na koreni stromu, kde nie je pvp zona. Zrejme sa jedna o chybu, tak poprosím vyplniť tieto miesta nejako barrierou či niečim podobným.
@100ry_
Vopred ďakujem
//Opraveno -Tobis
IGN: panic_exe
Ja za druhe ani nechapem, preco ma prut vobec funkciu ludi pritahovat, clovek ktory to robil ocividne nevie, na co prut v pvp je :D
E: Legenda len tak stylisticky, ked pises "Stastny Novy rok", tak zelas ludom len k tomu jednemu dnu, ale ked napises novy rok malym, tak zelas ludom na cely rok
IGN: PolakJack
Ahoj,
bohužiaľ, nemáme to presne zakázané v pravidlách, ale hráč to opakovane zneužíval, takže mu hodím nejaký symbolický trest. Nebude to ale nič veľké, pretože táto chyba je v ďalšom update už opravená.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
Ahoj
myslím, že "nepriamo" by sa to možno dalo zahrnuť do jedneho z týchto pravidiel.
2.1.7 V minihrách, kde je to možné je přísně zakázáno střílet z No-PvP zóny.
2.1.3 Je zakázáno jakékoli sabotování hráčů v týmových minihrách (podkopávání apod.).
16. Používej mozek. Pokud si nejsi s něčím jistý/á, raději se zeptej někoho z Admin Teamu.
Predsa v pravidlách nemôže byť všetko. Ide mi hlavne o to, aby takýto primitívni hráči neznechucovali hru ostatným hráčom, inak tu ozaj žiadna minihra nevydrží dlho.
Ďakujem, môže sa zamknúť.