FIRMY Survival • Minicraft.cz

Filip0202
Sponzor++

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » přes 3 let
Dobrý den, Chtěl bych podat návrh trochu i stížnost na systém firem co se děje teď na survivalu. Hráči co vlastnili firmu za Tophoxe byli s jeho pluginem spokojeni co se týče firem. Chtěli bychom zažádat o to aby se systém firem neměnil. Menu je i lepší > /firma - Yoma . Samozřejmě, že může být i inkaso změněno. Ale nelíbí se nám, že to může vlastnit kdo chce a za kolik chce. Já osobně jsem do toho dál 400M cca a King 600M cca. Teď budem vlastnit firmu každý a příjem bude nízký. Navrhuji vrátit 4x firmy (na Anketu, dražbu, inzerát), jak to bylo za Tophoxe. Všichni jsme se na tom shodli.. Toto se nám opravdu nelíbí! Omlouvám se, ale chci aby se to vrátilo. Filip, King, Venca

Yomo
Sponzor++

100 postů
65 reputace

IGN: YomoSK
Od Yomo » přes 3 let

Ahoj,

doteraz tento plugin sa už niečo cez rok nachádzal na SkyBlock/OneBlock a tam s tým nikdy problém nebol. Som rád, že si aspoň prejavil svoj názor na "nový" EventPlugin, aspoň viem, čo zlepšovať. Späť k téme... Plugin sa už nachádzal na iných častiach serveru, kde od počiatku firiem alebo dražieb nikdy nebol problém, že firmy boli rozdelené. Nič proti, ale nie ste zvyknutí proste na tento nový systém.

Mne nerobí problém to vrátiť na systém, kde ankety, inzeráty a dražby nebudú oddelené, ale vieš koľko kódu by sa muselo prerobiť? Môžem to skúsiť začať testovať v najbližších dňoch, keď sa Vám to nepáči, ale berte na vedomie, že nebudem robiť 2 pluginy - jeden pre surv a jeden pre ob/sb. Ak by sa tento systém preprogramoval k starému na surve, tak by sa táto zmena ocitla aj na iných častiach servera, kde plugin pôsobí.

Discord na mňa máš, kľudne mi tam napíš a dohodneme sa čo ďalej, aby sme Vám vyhoveli - naša cesta nie je na to kašlať; naša cesta je spraviť najlepší plugin aký dokážeme a uspokojiť tak hráčov, preto sme otvorení každému feedbacku.

Som ochotný počúvať vaše nápady, pripomienky a chyby. Aj som rád, že sa ti páči nové menu > /firma, snáď časom ako eventer narazíš aj na veci, ktoré sa ti budú páčiť :) Verím, že si nový plugin obľúbiš. Chápem, že je to po dlhej dobe nezvyk, ale určite vymyslíme nejakú cestu, ako Vás uspokojiť.

Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email

Filip0202
Sponzor++

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » přes 3 let
Ahojky, díky. Oki ozvu se. F