Návrh na zvýšenie trestu- PVP • Minicraft.cz

samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » přes 3 let

Keď  sa hráč odpojí prvý krát dostal by 30m ban, po druhom odpojení by dostal 1h ban. čím viac sa bude odpájať z arény tým dlhší ban. Zjavne nepomáha že dostanú len 30m ban na minihre. Včera som bol na minihre pvp v aréne a neustále sa odpájajú. Ja si myslím že dlhšie bany by im neuškodili. 

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let
Nemyslím si, že navyšovanie trestov je tá správna cesta, na ktorú sa vydať. Viem, že ťa to asi štve, keď to vidíš neustále, že to je otravné - áno je, že to je nefér - áno je, ale treba si uvedomiť, že to nie je žiadny horibilný priestupok. Je to nakoniec iba hra. A navyše, je nutné vziať do úvahy, že väčšina hráčov, čo tam hrá, sú menšie deti (česť výnimkám), a tým to je srdečne jedno, čo máme napísané v banovacom poriadku a aké sú upozornenia na hologramoch, či pri vstupe do arény. Väčšina sa nestará, po bane ide na nový účet, tam to urobí tiež, niekto to nahlási a skončí s niekoľko hodinovým banom. Je pravda, že takých hráčov tu nechceme, ale keďže to robí väčšina servera, čo hrá tieto minihry (pvp, skypvp apod), tak to je celkom deštruktívne riešenie. Ja som sa chcel pustiť do realizácie úpravy týchto pvp arén, tak, aby im zo strany servera nebolo umožnené utekať z pvp takýmto spôsobom. Preto som včera s Matinom provizórne zablokoval nopvp zónu. Toto budem riešiť, len momentálne mám skúšky a dôležitejšie veci na práci, než toto. Ale vie sa o tom a je to na pláne v blízkej budúcnosti.

E-mail: polakjack@minicraft.cz