IGN: Kukys
Zdravím, navrhuji zrušit povolení teamingu na ThePit, když tam na vás chodí 2v1 3v1 nebo dokonce někdy i 4v1, tak je to pak nudné hrát a celkem i nereálné, když skočíte do arény a hned během 5 sekund umřete. A zrušil bych pruty, jsou otravné a myslím si, že i k ničemu.
Napiš :3 <3
keksik37@minicraft.cz
IGN: testrgames
Zdravím,
Jen bych chtěl říct, že zrušením pravidla o tom, kolik hráčů může být v teamu nepomůže tomu, aby někdo chodil jak ty popisuješ 3v1 4v1.
Pokud ti vadí, že proti tobě jde někdo 2v1 tak nevidím problém v tom, aby jsi si taky našel nějakého spoluhráče.
Prut k ničemu rozhodně není, pokud s ním teda umíš hrát. Možná by stačilo upravit jen jeho cenu a třeba dobu po kterou ho budeš mít, ale to už se musí rozhodnout a vyjádřit někdo jiný.
S pozdravem TestrGames
E-mail: testrgames@minicraft.cz
Discord: lisak_
IGN: ImB0T
Ahoj,
posledné dni som na tejto minihre strávil nejaký čas, no pravidla ohľadom teamingu sa tam porušujú teda veľmi často. Bohužiaľ, týmto návrhom, ktorý si dal sa nevyrieši vôbec nič. Kým to nezačne adminteam aktívne riešiť a túto minihru pri jej hraní aktívnejšie kontrolovať, tak asi sa nič nezmení, čo ma ale mrzí, kedže sa minihra celkom vydarila a hrajú na nej hráči. Bude dosť blbé, keď kvôli tomuto na tejto minihre prestanú hrávať hráči. Mne osobne sa to dosť znechucovalo, keď proti mne teamovali týpci. Na report som dostal "nepotrestano", takže neviem, či máme rozdielné pohľady na teamovanie, alebo aký problém v danom momente nastal.
Pekný večer prajem.
IGN: samochalupka
@ImB0T K tomu reportovaniu. Je veľká haluz že člen Admin teamu nedokáže zareagovať v priebehu 5m na report. To isté sa mne stáva z reportmi že mi ich nejaký člen at označí ako nepotrestané. Dokonca sa mi stálo viac krát že otázka prišla až po pol hodine alebo hodine :D , čo sa týka reportu. Podľa mňa @saffers už mal dávno vyhodiť členov at tých ktorý su neaktívny. Urobiť nábor na moderátorov. Dať do admin teamu takých hráčov ktorý su aktívny, vedia sa správať.
K príkazu /staff. Neviem prečo je pri členovi at napísané že je skrytý. Ako môžem napísať niekomu keď nezareaguje na ./dotaz /report a on si to nevšimol? Kde ho mám hľadať? Mám chodiť po každej jednej minihre a hľadať či tam nie je? Keď má vanish je to ešte horšie. Je to blbosť a malo by sa to zrušiť.
Z mojej strany je to vše :)
IGN: ImB0T
@samochalupka ak dáš report alebo helpop, člen AT si to určite všimne, ak teda neafkuje - čo vidíš v /staff. Ak ťa ignorujú, je to presne to, čo písal testrgames v inom vlákne od keksíka, že to poniektorí majú v péčku, alebo ako to nazval. V /staff sú skrytí admini preto, lebo ak idú na niekoho report, bolo by hlúpe, ak by napr. cheater videl, že ho sledujú.
IGN: samochalupka
@ImB0T No neviem. V poslednej dome cheateri su nový hráči ktorý skúšajú anticheat alebo samotných členov at ako rýchlo vedia zareagovať :). K tomu reportu by som si nebol až tak istý veša členov si to nevšimne len preto že sa hrá na survivale.
IGN: ItzNiclo
JoJo, někdy se mi i stalo že jsem dal report kvůli cheaterům nikdo mi neodpovídal, tak po chvilce jsem šel na survival tak asi 2 modi. se normálně bavili s chatem, tak už jsem radši na to nereagoval. Když vidím že už i Admin team je proti přístupu nekterých buď nektivních nebo co mají jenom rank na flex a vyřeší nějakého cheatera aby se neřeklo, tak bych udělal petici na vyhození takových členů a nabraní fakt aktivních hráču, ale na to by třebalo samostané vlakno. ale označím nějaké další lidi z AT: @TomasC @MILENAJETETA @ZoubkovySkritek @100ry_
Email: niclousek123@seznam.cz
Discord: NaNicHráč#9998
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: panic_exe
PolakJack said: Teaming je nastavený dobre. Proti neaktívnym členom AT sa už zakročilo, len to je interná vec, tak o tom neviete. Nemusíte robiť z takú veľkú vedu, ak ti člen AT neodpovedá, lebo ma na to nejaký dôvod, tak v prípade, že sa ti dá, tak to natoč a pošli na fórum, prípadne discord. Pôsobí to trochu na mňa, že ste zabudli, že sa dá nahlasovať hráčov aj inde ako v hre. Čo sa týka reportov, častokrát som bol na serveri sám a v rámci hodiny som asi každých 5 minút nejaký report, tak je logické, že sa neviem rozštvrtiť a poslať moju nohu, nech ide riešiť report. Treba sa na to pozerať aj trochu z tejto stránky. To, že sa nechodí okamžite na reporty nie je žiadna novinka, väčšinou ich riešime v istom poradí.. Ak máš pocit, že sa niekto z AT nevie správať, stále ho môžeš nahlásiť a môžeme s tým niečo urobiť, ale keď to rozprávaš takto do vzduchu, tak to nemá žiadnu výpovednú hodnotu. A posledná vec k tomu teamingu. Osobne som na pite riešil asi 4x, ale ani raz som nedokázal zabanovať hráčov, lebo nikdy neboli spolu súčasne v mape a popravde, viac ako 20 minút nejakému reportu venovať naozaj nebudem. Snáď som reagoval na čo najviac vecí.
Pravdepodobne nechapes konceptu cheatingu. 95% cheaterov pride na server, zacheatuje si a odide do pol hodiny alebo dokym nedostane ban. Niekedy uz je proste neskoro, aj ked ten cheater tam je co i len 20 minut. Nikoho nebavi byt na serveri, kde len zomieras pretoze jetam cheater, ktory ti tu hru kazi. Anticheat je jedine riesenie, Spartan ma memory leaky, known exploity a je to skorej lepsi "stress test" ako anticheat. Forum nie je promptne a rychle riesenie.
Ked sa teda cleni AT riesia "interne" tak preco sa to neodrzkadluje aj na serveri? Clenovia AT si nemusia chodit na server ani raz do mesiaca a prejde im to uplne v pohode. V minulosti tu boli aj niektori helperi a helperi+, ktori boli neaktivni vyse troch mesiacov a v AT stale boli. Ked sa to riesi interne, tak sa to MUSI odzrkadlit aj na serveri, nielen "interne", pretoze to tu uz niekolko rokov vyzera tak, ze AT zlyhava vo vela smeroch (napr. mojich cca 20 banov za cheating, ktore boli odbanovane do par tyzdnov)
Ked je teaming taky problem, existuju aj pluginy, ktore vedia flagovat hracov na zaklade statistiky ako do seba utocia. Sice ano, semtam to falsuje, ale moze to byt ako pridana hodnota a nieco, co vie dopomoct urcitym stylom. Samozrejme, ze vsetky statistiky vedia aj klamat, ale stale to stoji za to vyskusat.
IGN: PolakJack
imperturbable said:PolakJack said: Teaming je nastavený dobre. Proti neaktívnym členom AT sa už zakročilo, len to je interná vec, tak o tom neviete. Nemusíte robiť z takú veľkú vedu, ak ti člen AT neodpovedá, lebo ma na to nejaký dôvod, tak v prípade, že sa ti dá, tak to natoč a pošli na fórum, prípadne discord. Pôsobí to trochu na mňa, že ste zabudli, že sa dá nahlasovať hráčov aj inde ako v hre. Čo sa týka reportov, častokrát som bol na serveri sám a v rámci hodiny som asi každých 5 minút nejaký report, tak je logické, že sa neviem rozštvrtiť a poslať moju nohu, nech ide riešiť report. Treba sa na to pozerať aj trochu z tejto stránky. To, že sa nechodí okamžite na reporty nie je žiadna novinka, väčšinou ich riešime v istom poradí.. Ak máš pocit, že sa niekto z AT nevie správať, stále ho môžeš nahlásiť a môžeme s tým niečo urobiť, ale keď to rozprávaš takto do vzduchu, tak to nemá žiadnu výpovednú hodnotu. A posledná vec k tomu teamingu. Osobne som na pite riešil asi 4x, ale ani raz som nedokázal zabanovať hráčov, lebo nikdy neboli spolu súčasne v mape a popravde, viac ako 20 minút nejakému reportu venovať naozaj nebudem. Snáď som reagoval na čo najviac vecí.Pravdepodobne nechapes konceptu cheatingu. 95% cheaterov pride na server, zacheatuje si a odide do pol hodiny alebo dokym nedostane ban. Niekedy uz je proste neskoro, aj ked ten cheater tam je co i len 20 minut. Nikoho nebavi byt na serveri, kde len zomieras pretoze jetam cheater, ktory ti tu hru kazi. Anticheat je jedine riesenie, Spartan ma memory leaky, known exploity a je to skorej lepsi "stress test" ako anticheat. Forum nie je promptne a rychle riesenie.
Ked sa teda cleni AT riesia "interne" tak preco sa to neodrzkadluje aj na serveri? Clenovia AT si nemusia chodit na server ani raz do mesiaca a prejde im to uplne v pohode. V minulosti tu boli aj niektori helperi a helperi+, ktori boli neaktivni vyse troch mesiacov a v AT stale boli. Ked sa to riesi interne, tak sa to MUSI odzrkadlit aj na serveri, nielen "interne", pretoze to tu uz niekolko rokov vyzera tak, ze AT zlyhava vo vela smeroch (napr. mojich cca 20 banov za cheating, ktore boli odbanovane do par tyzdnov)
Ked je teaming taky problem, existuju aj pluginy, ktore vedia flagovat hracov na zaklade statistiky ako do seba utocia. Sice ano, semtam to falsuje, ale moze to byt ako pridana hodnota a nieco, co vie dopomoct urcitym stylom. Samozrejme, ze vsetky statistiky vedia aj klamat, ale stale to stoji za to vyskusat.
Zle sme sa pochopili. Koncept cheatingu chápem a je mi jasné, že nikoho nebaví byť na serveri, kde je veľa cheaterov, ale proste za súčasného stavu to tak vyzerá, že sa to nestíha. S tým treba aj počítať s príchodom sviatkov a prázdnin, nástup do školy apod. Tých 20 minút bolo skôr myslené na teaming, pretože sa sústavne musím portovať medzi 3 hráčov, pri natáčaní cheatera to je iné.
Rieši sa to interne, a bude to vidieť aj na serveri. Včera sa nahadzovali ranky a staff ešte nie je aktualizovaný, avšak na webe to už je nahodené. Čo sa týka ostatných neaktívnych, to sa bude riešiť časom, uvidíme, ako zaberie toto.
Fórum je možno neskoro, na discorde vieš pingnúť a pozriem si to. To nie je taký problém.
E-mail: polakjack@minicraft.cz