Žádost o unban - Honza79 • Minicraft.cz

Honza79
Sponzor++

35 postů
1 reputace

IGN: Honza79
Od Honza79 » přes 3 let

1. Důvod banu: Opakovane Poruseni 9.14 a Okradeni Hráče

2. Datum a čas banu: 18-12-2021 v 23:33

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): IP perma

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @CONSOLE

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Ban byl neprávem z části.Porušoval jsem pravidlo 9.14,ale hráče jsem nescamnul.Byly jsme domluveni že on mi pošle skin za 50€ + 20€ za všechno.Já mu poslal zálohu 500M + Firmu která má hodnotu 1Miliardu.Potom mi poslal ten skin který neměl takovou hodnotu 50€,ale 30€.Takže jsem v tom už cítil nějaký ten scam a pak mi poslal ještě PSC na kterých nebylo nic.Takže jsem se naštval a zablokoval si ho a přijde mi fér těch 30€ za ty věci co už jsem mu dal.Právě naopak mi přijde že ještě vydělal. @derlo @Gamgy @saffers

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál:

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:

Gamgy
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: Gamgy
Od Gamgy » přes 3 let

ano souhlasím ukazoval chat

párek

saffers
Majitel

5749 postů
7953 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

bohužel u PaySafeCard účtenek nelze ověřit, kdo přesně transakci provedl a tedy který z váš lže. Každopádně všechny z nich byly zakoupeny 16.12. a použity 18.12., což se shoduje s datem komunikace (screenshot jedné z nich). To ale nijak nemění situaci na tom, že jsi porušil pravidla serveru, na což jsi byl již mnohokrát upozorněn a hráči jsi za peníze sliboval produkty, které jsi ani nemohl splnit.

Jinak cena toho skinu nelze přesně určit. Pokud je někdo ochotný za něj dát 70 €, tak takovou cenu může mít.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva