IGN: ImB0T
Ahojte,
chcel by som navrhnúť pridať možnosť si nejakým príkazom nastaviť na ostrove deň/noc/slnko/dážď. Či už by to bolo v /ob settings (v kolonke nastavenia ostrova), alebo prip. príkazom /ob set sun/rain/day/night. Resky takú možnosť majú a myslím si, že kopec hráčov by to ocenila aj na oneblocku.
Vopred ďakujem.
Prajem príjemný zvyšok dňa.
IGN: xJankoo
Zdravím,
S tímto souhlasím + , ale pokud se to nepřidá tak zkus používat nějaky client, který má TimeChanger. Já osobně doporučuji Lunar/Badlion tam to jistě nenajdeš.
Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !
IGN: ItzNiclo
Já nevím jak to je na OB ale na Survivalu je to tak že napíšeš příkaz /res set ,pak se ti otevře taková tabulka a tam si třeba i tohle nastavíš.
Pokud to není na OB tak tohle bych tam 100% přidal
Email: niclousek123@seznam.cz
Discord: NaNicHráč#9998
ItzNiclo said:
Já nevím jak to je na OB ale na Survivalu je to tak že napíšeš příkaz /res set ,pak se ti otevře taková tabulka a tam si třeba i tohle nastavíš.
Pokud to není na OB tak tohle bych tam 100% přidal
Ahoj, áno, je to tam tiež. No možnosť na zmenu počasia tam nie je.
Čo na to mistr? @saffers
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Na OB či SB je možnosť pridať maximálne nižšie uvedené addony -
Biomes • Border • CauldronWitchery • Challenges • Chat • ControlPanel • DimensionalTrees • ExtraMobs • Greenhouses • IslandFly • InvSwitcher • Level • Likes • Limits • MagicCobblestoneGenerator • TwerkingForTrees • VoidPortals • Warps
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
MILENAJETETA said:Ahoj,
Na OB či SB je možnosť pridať maximálne nižšie uvedené addony -
Biomes • Border • CauldronWitchery • Challenges • Chat • ControlPanel • DimensionalTrees • ExtraMobs • Greenhouses • IslandFly • InvSwitcher • Level • Likes • Limits • MagicCobblestoneGenerator • TwerkingForTrees • VoidPortals • Warps
Milenkovo
Takto pred Vianocami prinášaš takéto škaredé správy? Zlý Milenoš!
Díky, takže to nebude nijak možné teda?