IGN: Amelii_
Bia24 said:Zdravím,
zasílám zde slíbený důkaz.S pozdravem,
Bia :)
Jestli mas slabý ntb/pc, používej bandicam.
Nedokážu popsat slušnýma slovama jak moc se to seká. :D:D:D
Šulínek.
IGN: Qwuark
Předpokládám, že na nahrání důkazu jste použili OBS, v OBS je hromada nastavení, doporučuju si skz ně projí a vyzkoušet co dělá co, kvalitu videa to může zlepšit víc než možná čekáte. S důkazem v téhle kvalitě i kdyby bylo ve hře jasně vidět, že hráč cheatuje, by mohlo být náročné cokoliv dokázat.
Jinak souhlasim, že banovat za autoRespawn je min. zbytečný, jestli s tím nesouhlasíte, dávalo by u něčeho takovýho mnohem větší smysl hráči říct, aby mod přestal používat (jestli jste hráče prvně upozornili tak se omlovám, ale nikde jsem si toho nevšiml, chtěl jsem hlavně napsat o OBS)
IGN: PolakJack
Nejak sa to tu rozbehlo. Vážime si príspevkov, ktoré sú k veci, ale existuje tu také pravidlo, že by nezainteresovaní hráči nemali vstupovať do žiadostí, tak to prosím dodržujte. Svoje názory ste už odprezentovali, ale bolo by fajn, keby to daný banujúci člen uzavrie. Prípadne si môžete založiť topic v diskusii a tam pokračovať v debate, kde sa môžete spýtať aj saffa, aký má na to názor.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: Extraordinaryy
Zdar,
takže úsudok je taký, že aj po dohode s jedným diskutujúcim v skupine, či aj ostatní, ktorí sa sem nevyjadrili, tak vraj lunar má autorespawn.. neviem. Bolo odskúšané či funguje autorespawn na skypvp pomocou lunaru na verzii menšej ako 1.8 a väčšej. Pri oboch prípadoch to ale nešlo, čo mi nedodalo aj tak nejakú mienku, že by bol čistý. Keby sa máme baviť o rokoch 4-6 dozadu, tak viem, že to bolo trestané jak tu, tak aj inde. Tuna priznávam, že to nemám odsledované, moja chyba. Osobne ja ten autorespawn na tom videu vidím i keď je teda už zasekané dosť. Hlavne pri prvom úmrti. Pokiaľ sa nemýlim, tak hráč ani nebol upozornený na používanie tejto modifikácie, keďže ja som tam bojoval a Bia len točila.
@kengy23 UB ti teda udelím z mierneho nepochopenia prevažne z mojej strany.
@ImB0T K tebe dodám len toľko, že ja som rád, že sa tu viezla diskusia, pretože každý sa môže zmýliť a som rád, keď mi to niekto polopate vysvetlí. Obháňať sa tým, že tu trestáme za random veci, je čistá kravina, ale to som už uviedol v prvej vete. Ale ako som už písal, to sa trestalo v dávnejších rokoch.
Vlákno zamykám, UB udelím.
S pozdravom,
story.
Hey G