IGN: WEKMAN
1. Důvod banu: Porušení dohody, obcházení banů
2. Datum a čas banu: 30.10-2021 (čas: 12:42)
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný IP
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Na serveru mám VIP, apod. dále tam mám několik svých kámošů a kamarádek. Myslím si, že jsem téměř v jakémkoliv kolektivu jsem seděl. Nejen to, tak ban jsem začal potom obcházet, že jsem si vzal jinou wifi, kvůli tomu, že ban mě štval, a neměl to být záměr to obcházet, protože druhá wifina šla stejně jen na notebook, který je dost pomalý, takže bylo celkem odvážné se do něčeho pouštět, např. do PvP arény apod. aby jsem nebyl za lháře, tak asi 2x jsem byl i na notebooku v pvp aréně, když jsem si myslel, že by to šlo. Jinak především záměr druhé wifiny měl být, že budu hlasovat a tím si, alespoň dávat na parcelu do chestek xp bottles. Je pravda, že jsem také někdy hackoval, ale v tu dobu, kdy tyto potíže začali byl brácha doma a hrál kitpvp, co jsem se dozvěděl, mimo to, když by si někdo chtěl zkontrolovat mojí aktivitu, tak jsem byl málo, kdy online na kitpvp, tudíž kitpvp jsem hrál jen, když na normálním pvp nikdo nebyl. To, že by jsem já dostal ban, tak bych to neobcházel, protože to už by hrozil IP ban, a to radši bych si koupil unban. (nejsem hloupý) To, že si hrál brácha s hackama a asi zřejmně hackoval i za jiné profily, tak jsem dostal ban i já. (to je pro mě nezpravedliivé, ale zlo se trestat musí, o to nic/žádá).Hacky už nepoužije hacky jsem mu smazal a nedovolím mu hacky stáhnout, já hacky taky nepoužiju, můžu vám to slíbit. Jinak mimo to jsem od tebe si žádal 4x důkaz nějaké video či něco takového, abych věděl, že je toto skutečná pravda, ale neříkám nic, že by si toto najednou nějak admin vymysel brácha měl hacky, tak to je klidně možný, ale jde mi o ten důkaz, jestliže ho nemáš, mám mít unban, protože bez důkazu nemůžeš trestat hráče. Jde mi o to, aby jste mi dal unban, či jste mi ban zkrátil. To se ještě domluvíme.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ban jsem obcházel to ano, ale jestli byl po prvé brácha zabanován oprávněně, to nevím, ale co jsem koukal na jeho post, tak tam se přiznal a říkal, že ban je oprávněný.
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: -
9. Důkazní materiál: -
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Tuším, že kitpvp
Porsím o unban, či zkrácení banu, děkuji s pozdravem,
Technical_Play.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Chcel som napísať dlhšiu vec, ale na začiatok sa len spýtam. Cheatoval tvoj brat, sestra, otec, dedko aj tie prvé 2 razy, kedy si si kupoval 1 krát unban za tie cheaty?
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
budem sa vyjadrovať takmer ku všetkému, čo si napísal.
To, že si obchádzal ban je tvoja vina. Máme to v pravidlách, že je to zakázané. V takomtom prípade si si mal podať žiadosť o UB na našom webe. Keby si neobchádzal bany a IP ban, tak by to nemuselo dopadnúť tak ako to dopadlo.
Je sice pekné, že píšeš, že tvoj brat cheatoval, čomu absolútne neverím. Prečo? Predtým ako si začal cheatovať za druhé účty, tak si bol za svoj main ACC na KitPvP, dá sa to dohľadať v logu, ešte som s tebou aj bojoval. No ale cheatoval si za jeden účet a potom si prišiel aj za druhý, a dostal si IP ban. Následne si sa teda rozhodol drzo obchádzať aj IP ban a bolo celkom divné, že to bolo takmer hneď po IP bane. Vskutku zaujímavé.
Áno, pýtal si si odo mňa dôkaz, ale ten je celkom irelevantný v prípade, že máš 2 IP bany. Každopádne tu je dôkaz cheatingu na altke : https://youtu.be/5IxFpTge3tQ
Taktiež môžem kľudne dodať to, že som ti dal podmienku a dohoda bola taká, že ak dostaneš mute, či ban, tak ti ban znovu navrátim. No čo sa nestalo? Ešte v ten deň/večer si dostal ban za farmenie si killov na minihre PvP, čo je sa tiež prísne trestá. Takže za porušenie dohody som ti navrátil znovu IP ban.
Pobavila ma celkom posledná veta, že "To se ještě domluvíme". K tomuto ti poviem len toľko, že ja sa s tebou nemusím na ničom dohadovať a je to na mne ako ukonám. Takže tu o tom rozhodujem len JA, nie TY.
Zatiaľ ti nemám v pláne ani skraovať nijak ban, či niečo s tým robiť. Možno sa na vianoce zľutujem a dám ti preč permu, no ban ti nechám pôvodny, ale to si ešte nechám premyslieť v hlave a podiskutujem o tom aj s inými členmi AT.
Tož za mňa všetko pre tentokrát.
100ry
Hey G
IGN: WEKMAN