Oneblock noční boost • Minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
na jednu stranu máš pravdu, ale ja bych to aspon nechal chvíli bejt jaký to bude pro ostatní hráče. Co hráči budou levlit, co budou farmit a hlavně jestli využívaj noční boost a hnedka bych to neodstraňoval. přece to odstranit jen proto že to někdo řekne je blbost ne? a právě až se bude chtít nerfnout noční boost nenerfoval bych to až moc třeba na 1.5x dal bych to třeba na trochu víč třeba 1.75x nebo 1.60x. právě co ja budu dělat je dokud bude noční boost tak budu skoušet farmit co nejvíc (což bude hlavně přeš víkend) ale jak to pojede třeba i s levelem a penězma, jak se to bude líbit ostatním a hlavně by mě zajímalo, jestli někdo ten noční boost někdo využívá a právě když ne tak není skoro žádná debata to tam nechat.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
NeoriginalniKari said: Kubíků promiň tak jinak ti to řeknu. Přitom co já jsem si jen tak nevinně vydělával tak se skoro všechno rusilo jen kvůli mě, a pak se na to podívej. Když ty si vydělavas tak ti to nevadí ne? A pak zrazu bum, zruší se tvoje vyděláváci metoda. Tak si najdeš jinou ne? No jednoduše řečeno není to zábavný když máš jen jednu vyděláváci metodu a za tvůj grind tě spíš nikdo nepochavali. Spíš tě ještě potrestá proč si to vůbec dovolujes, Vem si třeba joby. Limity na pistony. Barviva. Irony. Melon seedy a možná ještě víc. Prostě už nic nezbývá tak proč něco nenechat být a nebo ještě líp prostě tomu všemu dát wipe a ať někdo předela shop a rovnou se na 100% rozhodne jestli mají být vůbec joby, prostě z tvyho pohledu ti nevadí že si vydělavas ale ostatním to kazis a nenechás jinou vyděláváci metodu projít jen kvůli tomu že se to nelíbí tobě a tvým kamarádům, samozřejmě tohle asi nevyhraju když mám proti sobě celej ob ale budu se snažit - kari

Ak sa kvôli niekomu niečo rušilo a menilo, bol som to práve ja. Však tu Milena si určite pamätá, ako po každým, keď som niečo postavil, tak sa zmenila predajná cena v shope:) Tak na 5-6 itemov to bolo určite:).

K tvojim správam sa je aj škoda vyjadrovať... Ty napíšeš, že sa kvôli tebe niečo rušilo.. Ako, nehnevaj sa na mňa, ale ak si urobiš na OBčku farmu, kde je 10k pistonov tak je logické, že sa pridá limit na pistony. Takže práve ten spomínaný limit na pistony sa pridal kvôli tebe a tvojej hlúposti, lebo si nevieš vymyslieť normálnu šetrnú(pre server) farmu.

Vravíš, že pri farmách stačí afkovať, no neviem, či pri farme na horníka, kde sa vozíš vo vozíku z jednej strany na druhú nestačí tiež. Do toho keď máš ešte postavené farmy, tak máš za hodinku celkom slušný peniaz - nejaké 2m by určite šlo. 

Ja som proti nočnému boostu preto, lebo nechcem, aby OBčko skončilo po ekonomickej stránke ako ostatné survival servery :D. Ty sa tu biješ do hrude o zachovanie boostu preto, lebo si najväčší lvl a tvoj rozum nedokáže vymyslieť nič iné ako hornik farmu, alebo farmu, kde dáš 10k pistonov na bambus :D:D. 

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Tak se teda jdem hádat znova, "Ty sa tu biješ do hrude o zachovanie boostu preto, lebo si najväčší lvl a tvoj rozum nedokáže vymyslieť nič iné ako hornik farmu" ty nedokážeš zase pochopit slovo otestovat a jak to hráči budou využívat a jako jo, argument toho že mám vysokej level je pravda ale to zní jako "máš moc dobrý farmy" nebo něco v tomhle slova smyslu ty si stavěl farmy ja jsem grindil joby a tobě se asi nelíbí udělat 2 různý vydělávaci metody co nemusí obsahovat shop. A taky když si ve vozíku tak podle mě nemáš ani haste a effi na to instabreakovat stone ale to ani nemám otestovány takže to nemůžu posoudit. Stejně, pokud by to šlo tak daný hráč dostane Ban a měl by se mu vymazat zisk takže v tom nevidím problém, stejně. Tahle hádka nebude mít ani konec pokud to někdo nerozhodne tak poprosím buď @saffers @randomjmeno @MILENAJETETA nebo @testrgames at rozhodnou už o tyhle "hádce" aby jsme se o tom nemuseli už bavit - kari