IGN: Itss_Kubik
Itss_Kubik :) Pokud budeš něco potřebovat, najdeš mě na OneBlocku !
můžeš mi také napsat na discord Kub1k#5399
IGN: ImB0T
Ahoj,
taktiež mám čosi odohrané na oneblocku, tak by som tu chcel napísať pár vecí k veci.
Ako spomínal Kubik, na Oneblocku bol horník dosť OP, no po mojom návrhu, ktorý som Saffovi v hovore povedal, to zmenil, a tým pádom sa z jobov nedalo takto bláznivo zarábať.
Po tomto pridaní sa to opäť celé pohoršilo, začínajú sa staviať "obrie" afk farmy na horníka, kde sa da mega zarábať.
Dovolím si menší "vypočet" pri Hornik LVL 91
Za 30 sekund s nočným boostom a s použitím soul sandu vie mať hráč 7,9-8k
1 minúta = 16k
60 minut resp. 1 hodina = 960,000$
TOP 1 hráč v horníkovi na OB ma lvl 96, takže zárobok môže byť okolo 1,1-1,3m (čisto môj odhad) za hodinu.
Príde mi to ako nezmysel, aby hráč mohol zarobíť z jobu takéto extrémné čísla. Stavba takejto "farmy na horníka" trvá postaviť 10-15 minút, material na neho vedia hráči získať v priebehu hodiny, ak aj to nepreháňam.
Chcel by som to porovnať napr. moju farmu na bambus, kde ma hrubá stavba stoji nejakých 500k, stavba takejto farmy +/- 1 hodinka a zisk nie je zďaleka takýto obrovský, ako vie mať hráč z horníka.
Porovnávaní by mohlo byť viacej, no myslím si, že to nie je potrebné.
Tiež by som bol rád, ak by sa nočný boost odstránil, ako to bolo doteraz. 400-500k je síce tiež dosť, no pri takomto vysokom leveli sa to dá akceptovať.
Ďakujem.
S pozdravom,
ImB0T
IGN: Eroriq
Zdravím. Ohladom jobov sa tiahnu diskusie už od nepamäti. Za mňa by som nočný boost neodstraňoval ale skorej upravil odmeny za práce (/jobs). Niektoré práce na vysoko leveli cez nočný boost zarábajú fakt veľa a neprišlo by mi od veci odmeny za určité práce pri vyskom leveli prehodnotiť odmeny ktoré hráč dostáva.
-EROR
-ERR
IGN: MILENAJETETA
Takže návrh na zníženie zisku u fariem na suroviny a zisku u horníka? To by nemal byť problém.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImB0T
MILENAJETETA said:Takže návrh na zníženie zisku u fariem na suroviny a zisku u horníka? To by nemal byť problém.
Milenkovo
Optimalizacia
IGN: NeoriginalniKari
no tak jdeme k věci
podle mě bych se měl taky vyjádřit když jsem velkou částí oneblocku a hlavně jobs scény, joby by podle mě měli bejt víc výdělečny jak afk farmy, důvod je ten že u afk farem stačí tu farmu jenom postavit. stačí si jen něco najit na internetu, být trochu kreativní ve stavění aby si obešel limit a bum. Máš farmu. Ale beru i v potaz že stáčí docela dlouhou dobu ji postavit. dohromady tak den dva, když nemáš fly ani elytru tak je to složitější. ale jak už říkál bot 15min postavit farmu a je to. ale ta farma ti nevyděláva jen tak a nemužeš si stavět nic okolo. ty u té farmy musíš být a farmit jí. samozřejmně už se nedá obejít jako kdysi takže žádný AC asi nebude podle mě. ale vemte si to takhle, ze začátku vyděláváš pomalu nula nula prd, ale potom už začínáš vydělávat a už to jde. ze začátku co jsem tak slyšel tak neměli bejt ani joby na OBčku od ty doby co jsem to slyšel, počkal jsem tak 2 měsíce a bylo. Takže hádky o tomhle jsou podle mě úplně zbytečny a nedavalo by se to tam jen tak. Jestli nematé rádí farmeni s tím že si někam neodskočíte a pak prodáte věci zachvili tak to už není asi můj problem a bude jenom jedna velká hádka o tom kdo to vyhraje a jak se AT zamyslí nad tím proč to bylo vůbec přidaný, ale taky se vubec nedivim že o tomhle hádka vůbec začala ale to už nebudu vytahovat. samozřejmně budu rád za ty co si myslí že by to nějak šlo a mají rádí farmení a neprodávání jen tak do shopu jak já.
Kari
IGN: Dene25
zdravím,ohledem této kauzy podle mě je horník dobře optymalizovaný ale noční boost je až příliš dobrý sám mám na horníkovi něco málo přez 90 level a vím že jdou afk farmy na stone kde nemusíš nic dělat stačí stát a mít zatíženou myšku a stát a kontrolovat monitor a nemusíš nic dělat takže mi příjde neférové že já dokážu postavit afk farmu na stone kde nemusíš nic dělat a jenom stát a dokážu tak vydělat 700-800k s nočním boostem ,proto bych byl rád kdyby byl nočni boost oddělaný
s Pozdravem Dene25
IGN: Itss_Kubik
Zdravím,
Kari, ty nemáš rád prodávání itemů do shopu, ale přitom si to byl ty, který stavěl na oneblocku největší bambus farmy. Nepřijde ti to trochu divné? Jak už zmínil Dene, u farmy ti stačí jen stát a být u monitoru. Za hodinu máš cca 1.1mil jak řekl Bot a to máš jen lvl 96.
Itss_Kubik
Itss_Kubik :) Pokud budeš něco potřebovat, najdeš mě na OneBlocku !
můžeš mi také napsat na discord Kub1k#5399
IGN: NeoriginalniKari
IGN: Obchodnik003
Aj keď nevyužívam joby vobec :D a skoro na server nechodím... Jako zrušenie nočného boostu nie je najštastnejšie riešenie. Má to svoj zmysel, aby bol server malinko obsadený aj v noci - keď sa moc nie je s kým rozprávať, tak robíš joby. Navyše nerfovať job podľa levelu a set-upu toho najlepšieho spôsobí, že tí na nižších leveloch nebudú mať absolútne žiadnu motiváciu na levelovanie daného jobu. Ak to vadí až tak že ľudia ktorí serveru venujú najviac času zarábajú najviac peňazí tak nech sa nerfne samotný nočný boost, ale nech sa neodstraňuje :)
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003