IGN: Bang987
1. Důvod banu: "Ukradnutí účtu a spawneru"
2. Datum a čas banu: 5.9.2021 00:03
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:
Podle pravidla "1.10 Každý je povinen používat dostatečně silné heslo. V případě ztráty jste za to zodpovědní pouze vy" tímhle bych chtěl říct že i kdybych se něčeho takového dopustil, tak jsem se podle pravidel nedopustil žádné tresné činnosti, nadále jsem byl nařknut z krádeže spawneru, když se podíváte v LB tak jsem za své jméno žádný spawnery neukradl, takže údajně křivý obviněni, dekuju všem za přečtení a případně za snahu a vyřešení problému, pěkný den přeju.
Bang987
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: OneBlock
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Člen sa ti sem vyjadrí s dôkazmi, za ktoré si dostal trest. Ak sa ti nebude páčiť vyjadrenie, môžeš sa odvolať vyššie.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: PolakJack
@Bang987
Zdravím,
začal by som s tým tvojím pokusom navodenia dojmu, že ty vlastne za nič nemôžeš. Cituješ dokonca pravidlá, ale škoda, že si nepokračoval v ich čítaní o pár bodov nižšie, napríklad do bodu 1.25 Je zakázáno úmyslně okrádat hráče o herní měnu, předměty, hráčské hlavy a jiné. V tomto prípade, kde si sa nalogoval hráčovi na účet a ukradol si mu spawnery, podľa môjho uváženia skvelo pasuje do tohoto pravidla. Ak sa ti ani to nepáči, môžeš tie pravidlá scrollovať trochu nižšie až k pravidlu 9.17, ktoré je celkom jasné.
Teraz k tvojej obhajobe, že si nič neurobil. Ono, v ten večer, keď som ti písal na Oneblocku, či máš nejaké rozumné vysvetlenie, prečo sa z tvojej ip adresy (na ktorej si registrovaný jediný ty) pripojil jednorázovo hráč epic_krysa a čistou náhodou aj dotyčný hráč za ani nie dve hodiny od toho pripojenia nahlasoval krádež spawnerov, si nedokáza ani jednoznačne poprieť, že si to neurobil. Vykrúcal si sa ako had pred kamerami možno aj 20 minút, nedokázal si mi jasne odpovedať, či si sa teda pripojil z toho účtu alebo nie, stále si písal omáčky typu, že si je hráč zodpovedný za svoj účet a podobné. Je to v podstate aj pravda, hráč si je zodpovedný za svoj účet, ale to teba neoprávňuje sa zaň pripojiť za účelom krádeže a poškodiť daného hráča. Táto mylná predstava, ktorá ťa posunula do bodu, že si v práve, nie je nikde napísaná a logicky by takúto vec ani nikto neustanovoval v pravidlách, lebo to je čistý nonsens.
Zachvíľu priložím screeny z logu, kde budem musieť začierniť niektoré časti ip adries, ale do súkromných správ ich nebudem mať problém poslať. Obaja ste navzájom prehlásili, že sa vôbec nepoznáte. Zaujímavé ale je, že počas toho, ako bol pripojený z tvojej ip adresy sa hráč niekoľkokrát warpol na tvoj warp, /warp bang1
Screen 3 (Pre kontext toho, že sa hráč pripájal z jednej ip adresy..)
Ešte zaujiímavejšie je, že si ten hráč zrazu prezerá ec a onedlho na to vykope aj 8 spawnerov, ktoré nebude mať v inventári, ktoré ani nikde nepoložil. Ďalej je tam nejaký chabý pokus o sebanahlásenie, že si si sám ukradol niečo, pri tom sa nebudem ani zastavovať.
Je možné, že toto ešte o nejaké screeny doplním, pretože to už asi nestihnem teraz ráno.
Žiadosť samozrejme zamietam a v budúcnosti, by som ti poradil, aby si sa vyvaroval takémuto štýlu správania a klamaniu AT, dostane ťa to do oveľa horšej situácie. Môžeš dať žiadosť prešetriť tak, že napíšeš vedeniu na mail info@minicraft.cz alebo tomasc@minicraft.cz , v prípade, že budeš nespokojný. Myslím si ale, že je toto dosť očividné.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
Zdravím, celkem pozdě po 3 dnách se vyjádřit a ještě nezodpovedět polovinu postu, dobrá reputace pro server nevadí hlavne už tohle nechci řešit po takové době, předal jsem to vedení a nechci aby tady kolovala moje ip adresa, jestli chces můžeš mi ty screeny poslat do zpráv, snad to nebude nebude trvat déle než 3 dny, dekuju.