Žádost o unban - proste_kiko • Minicraft.cz

proste_kiko1
Hráč

5 postů
0 reputace

IGN: proste_kiko
Od proste_kiko1 » přes 4 let
Plsss unban nič som staval base aj tipek menom swag niečo to dosfeci a mňa to snicoho nič otpojilo a napísalo mi to že mám Ban prosím unban

proste_kiko1
Hráč

5 postů
0 reputace

Plss unban nič som neurobil a ešte na tak dlho

Gamma_Lucy
Sponzor++

39 postů
34 reputace

IGN: Gamma_Lucy
Od Gamma_Lucy » přes 4 let

Ahoj, bolo by vhodné keby si si vyplnil žiadosť podľa predlohy.

proste_kiko1
Hráč

5 postů
0 reputace

//Na žiadosť autora bol príspevok zmazaný. PJ

proste_kiko1
Hráč

5 postů
0 reputace

Tvůj nick na serveru. proste_kiko Důvod banu. Cheating Čas a datum banu. 23.9 v 17:11 Nick admina který ti udělil ban. iHqteOrii_/ Gamma_Lucy Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný Uveď proč chceš unban. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? Dobrý deň pred vstupom na server som si niekoľko krát prečítal pravidlá, k banu došlo počas stavania mojej base, som presvedčený že došlo k pochybeniu skúšobnej členky At. Dúfam že je to len nedorozumenie Důkazní materiál (Nepovinné). Nijaký nemám #219314

Gamma_Lucy
Sponzor++

39 postů
34 reputace

Ahoj,

takže k tvojmu banu. Chvíľku som ťa pozorovala a stačilo mi to nato, aby som vyhodnotila že dačo zrejme máš. Posielam video na ktorom je hneď zo začiatku vidieť podivne veľký speed, ktorý za mňa moc legit nieje. Takýto speed nejde získať ani v prípade že by si mal speed II, za mňa je teda tento ban oprávnený.

proste_kiko1
Hráč

5 postů
0 reputace

Nebudem robyť unáhlené záveri. V rezidencii bola povolena vlajka : wspeed2 čo dáva dosť rýchly speed2 efekt nefungoval na ostatných hráčov lebo nemali v reske povolenie a vyzeralo to ako cheaty Žiadam preto o Unban. Nemal by som najmenší dôvod mať nejake hacky Môj názor je že došlo k silnemu pochybeniu členky at a neporadila sa z niekym skusenejśím!

Gamma_Lucy
Sponzor++

39 postů
34 reputace

Osobne mi bolo povedané že žiadny väčší speed sa nedá mať, teda sa ti ospravedľujem a udeľujem ti unban.