IGN: samochalupka
1. Důvod banu: Cheating (AC)
2. Datum a čas banu:18.9 12:38
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Dobrý deň. Hneď na úvod aby bolo jasné, mám u seba kamaráta od včera. Čiže ja jasné že hrajeme na jednom pc. Ja som ho nechal samého pri počítači približne hodinu som ho nechal samého, musel som niečo vybaviť. Do teraz sme hrali minecraft na iných serveroch. Chcel som sa pripojiť na mini a zrazu mám ban na cheating (ac). Ten autocliker som vymazal, dohovoril som mu že sa to nemôže používať na serveroch a hlavne nie na tých čo tam hrám dosť často, čiže mini. Je mi to ľúto za cheaty. Ospravedlňujem sa za toto. Už sa to nestane.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ano ale aj nie
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Mam u seba doma kamaráta. Už sa to nestane.
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: neviem
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: samochalupka
@PolakJack Toho kamaráta poznám od detstva čiže v určitých veciach sa na ňho môžem spoľahnúť ale to že mi nainštaloval cheaty (ac) to som od neho nečakal. Je to vyriešene, vymazane. Ako si povedal je to už len na @100ry_ ako to vyhodnotí. Keď nie unban, pri najhoršom sktátenie trestu. Som zabudol :D ako vyeiž že hráme na jednom pc dvaja to nedáva zmysel. Občas sa striedame. Dávam teraz na ňhoväčší pozor.
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
prepáč za neskorú odpoveď, no včera som išiel na veľkú oslavu a nemal som čas ti odpovedať.
Každopádne mne to príde celkom ako "Lidl" výhovorka, no z časti si sa aspoň priznal.
Žiadosť ti zamietam, no skrátim ti to na 2 mesiace z 3 (pôdovodných).
100ry
Hey G