Žádost o unban - DanielGamesYT • Minicraft.cz

DanielGamesYT
Sponzor

4 postů
2 reputace

IGN: DanielGamesYT
Od DanielGamesYT » přes 3 let

1. Důvod banu: Cheating / Xray

2. Datum a čas banu: 12.9. 2021 19:7

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MILENAJETETA

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Dobrý deň. Udajne som dostal ban za Xray, ale nechápem prečo, lebo som nexrayoval. Ano, bol som pred tým už zabanovaný za Xray, ale to bolo úplne že od blocku k blocku, ale tento krát som podstivo kopal netherite rovno, iba keď bol basalt štrk láva alebo blackstone tak som to obišiel. Prosím o unban aj preto, lebo keď som sa pripojil pred pár mesiacami (prvý krát po bane) tak som mal všetky residencie zničené, vykradnuté, a bloky všade len tak. Neviem či toto je súčasťou trestu, no ban na 3 mesiaca + odstránenie všetkých vecí asi stačilo... Aj teraz som prišiel o všetky veci a dúfam že neprídem o všetky resky znova... Mal som proste štastie, nedá sa s tým nič robiť môjmu kamarátovi sa to tiež stalo pred pár mesiacami. A hráč dan_12 dostal mimochodom tiež ban na 2 dni, neviem či xrayoval ale povedal mi že dostal, a asi to bolo náhodou lebo obydve naše mená začínajú na "Dan". Ďakujem za pochopenie.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: 

9. Důkazní materiál: Nemám... ale vedel by som súradnice kebyže si ich stihnem zapísať...

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Nether -  (Ťaženie netheritu, súradnice si nepamatám)

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Presúmal som dnes bližšie detaily tvojho trestu a po zdĺhavom premýšľaní som sa rozhodol ti udeliť unban. Čo sa týka hráča dan_12, tak tam nastala len chyba, ktorá by mala byť už vyriešená. Súčasťou trestu zväčša býva odobratie blokov z inventáru, prípadne občas i z chestiek z resky > tam záleží od počtu počtu banov za xray a to, v akom rozsahu hráč používa xray u nás. Rezidencie ale vykradnuté, či zničené, či akokoľvek inak znehodnotené ale nie sú súčasťou trestu, tam to treba riešiť s AT napríklad ako Griefing.

Milenkovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz