IGN: Prift
@PolakJack neprijde ti trochu blbe zamykat nevyresene zadosti?
Fascinuje me jaky tvrdohlavy si o tom ze vsechno co udelas je spravne.
Chtelo by to optat se nekoho zkusenejsiho jak se trestaji urcite veci na SkyPvP.
"Odôvodnenie máš už v dôvode banu, ale pre teba to zopakujem ešte raz - odpojenie z boja. Skočil si 2x do voidu a potom si sa snažil odpojiť cez menu. Žiadosť zamietam.
Nabudúce by bolo fajn, keby neklameš priamo v žiadosti, že je ban neoprávnený."
Absolutne nechapu jak zdravy clovek toto muze napsat. Jak z nazvu vypliva "Odpojeni z boje" trest sa udeluje za odpojeni z areny pomoci hvezdy pri souboji s jinym hracem.
Ja jsem byl celou dobu v arene a snazil se dostat se na jiny ostruvek.
Diky
IGN: drxgsobsession
Prift said:Prift said:@PolakJack neprijde ti trochu blbe zamykat nevyresene zadosti?
Fascinuje me jaky tvrdohlavy si o tom ze vsechno co udelas je spravne.
Chtelo by to optat se nekoho zkusenejsiho jak se trestaji urcite veci na SkyPvP.
"Odôvodnenie máš už v dôvode banu, ale pre teba to zopakujem ešte raz - odpojenie z boja. Skočil si 2x do voidu a potom si sa snažil odpojiť cez menu. Žiadosť zamietam.
Absolutne nechapu jak zdravy clovek toto muze napsat. Jak z nazvu vypliva "Odpojeni z boje" trest sa udeluje za odpojeni z areny pomoci hvezdy pri souboji s jinym hracem.
Diky
@PolakJack neprijde ti trochu blbe zamykat nevyresene zadosti?
Fascinuje ma aky tvrdohlavy si o tom ze vsechno co udelas je spravne.
Diky
Zdar, už jsem se potýkal s hodně problémy, že mě blbě zabanoval za toto a to přesně s PolakJack, myslím si, že neumí trestat TEAMING a ODPOJENÍ SE Z BOJE (2 konkrétní věci, ostatní mě zcela nezajímá cuz to neschytávám). Jinak toto se neděje jenom na SkyPvP, ale i na KitPvP, znám hodně lidí, kteří na něj už fakt má nervy, protože je nesmysl, dávat ban po minutě se koukání na nás.. Mluvil jsem i s HELPERem a ten říkal, že mu to nějak vysvětlí, očividně mu nic nevysvětlil. Opravdu bychom byli rádi (mluvím za všechny hráče, který zabanoval neoprávněně), aby se toto nějak vyřešilo. Ještě bych podotkl, že člen AT je velmi arogantní, ať už v MC nebo na forum.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Mňa hlavne zaujíma toto > a potom si sa snažil odpojiť cez menu. Žiadosť zamietam < Hráč sa teda odpojil cez menu, či sa len snažil?
Díky za presnejšie info.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
MILENAJETETA said:MILENAJETETA said:Ahoj,
Mňa hlavne zaujíma toto > a potom si sa snažil odpojiť cez menu. Žiadosť zamietam < Hráč sa teda odpojil cez menu, či sa len snažil?
Díky za presnejšie info.
Milenkovo
Ahoj,
Díky za presnejšie info.
Milenkovo
Ahoj milko, ano, pokoušel se, nevidím tedy důvod banovat?
//Edit: Mělo tam být nepokoušel se, místo pokoušel se. :D
Ahoj,
Pokiaľ tam teda nebolo 100% odpojenie z boja, tak trest je neodôvodnený. Len taká otázka.. trest je za odpojenie z boja ku ktorému nedošlo, tak za čo je trest?
Milenkovo
MILENAJETETA said:Ahoj,
Pokiaľ tam teda nebolo 100% odpojenie z boja, tak trest je neodôvodnený. Len taká otázka.. trest je za odpojenie z boja ku ktorému nedošlo, tak za čo je trest?
Milenkovo
Ahoj, no právě.. to nikdo z nás neví, protože banovat za toto je strašná kravina.
IGN: Prift
@PolakJack snad nam nedosly slova?
Jelikoz si se tu nevyjadril berem to jako ze nepopiras tvoje random trestani hracu.
IGN: PolakJack
Vyjadril som sa v príspevku predtým, nemám ti viac k tomu čo povedať. Nemám chuť sa s tebou doťahovať, rozprávaj si, čo len chceš. A len ešte raz pripomeniem, že random trestanie to naozaj nie je.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
PolakJack said:Vyjadril som sa v príspevku predtým, nemám ti viac k tomu čo povedať. Nemám chuť sa s tebou doťahovať, rozprávaj si, čo len chceš. A len ešte raz pripomeniem, že random trestanie to naozaj nie je.
Ahoj, mohu se jen zeptat v jakém příspěvku ses vyjádřil? Pokud tedy nemyslíš příspěvěk v žádosti o unban.
Žiaľ,
Ospravedlňujem sa za člena PolakJack, ktorý udelil neprávoplatný ban za činnosť ku ktorej nedošlo. Škoda len, že člen si to nepripustí a stále sa bije za svoju pravdu, či už tu, alebo v majnkrafte. Ak by došlo opäť k takémuto trestu, kde viete, že je vám ukrivdené, tak sa rovno ozvite vedeniu na mail info@minicraft.cz.
Ak nie je čo dodať, tak to zamknem.
Milenkovo