IGN: samochalupka
Na minihre skypvp by mal fungovať dočasný ban keď sa niekto odpoji z boja. Písal som si o tom z majiteľom. Dočasný ban funguje na pvp, survivalu tak nevidím žiadny dôvod preto aby nefungoval na skypvp. Prosím odpoveď od @saffers. Alebo niekto a a-t.
No mne sa zdá že niekedy to nefunguje kedže už som postrehol odpojenie z boja a hneď sa vrátil naspäť na minihru.
IGN: drxgsobsession
samochalupka said:No mne sa zdá že niekedy to nefunguje kedže už som postrehol odpojenie z boja a hneď sa vrátil naspäť na minihru.
Pokud se nepletu, tak ban funguje jen v případě, když to hráč odpojí na jinou minihru/lobby a ne ze serveru.
IGN: niclo
Nooo přesně jak říka 10QSOMUCH_ tahle ban funguje že se to hráči nedovolí se připojit na danou minihru.
ale potřebovalo by to trochu doladit stím že se hráč za 30 sekund nebo 1 minutu připojí hráč znova nebo někdy tím hráč otravuje...
a proto by to bylo lepší že by void ubíral srdíčka že by klasický hráč který má základní věci by zemřel na 4 pády do voidu takže by radši tam neskákal
a problém by byl vyřešen... poprosil bych o nějaké vyjádření hráčů co si o tom myslí a jaký mají na to názor a aji názor Admin Teamu ..
Niclovo ...
@XxNicloxX_
Je to dobrý nápad. Myslím si že by to hráčov odrádilo aby zneuživali void.
IGN: drxgsobsession
XxNicloxX_ said:Nooo přesně jak říka 10QSOMUCH_ tahle ban funguje že se to hráči nedovolí se připojit na danou minihru.
ale potřebovalo by to trochu doladit stím že se hráč za 30 sekund nebo 1 minutu připojí hráč znova nebo někdy tím hráč otravuje...
a proto by to bylo lepší že by void ubíral srdíčka že by klasický hráč který má základní věci by zemřel na 4 pády do voidu takže by radši tam neskákal
a problém by byl vyřešen... poprosil bych o nějaké vyjádření hráčů co si o tom myslí a jaký mají na to názor a aji názor Admin Teamu ..
Ahoj, toto už jsem řešil, vše by mělo být přidáno do dalšího updateu.
Tu se můžeš podívat co se vše přidá - https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=9609 (poslední post od 100ry_)