Návrh - Mute • Minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Ahojte, včera pri hrani kostičiek mi napadlo, či by nebolo fajn zmeniť systém mutovania tak, aby čas mutnutia hráča plynul len vtedy, ak je prihlásený na serveri. Myslím si, že by si dávali poniektorí hráči väčší pozor na slovník a porušovanie pravidiel chatu. Podobne to mal urobené Najtík na survivale s /jail, kde trest plynul len vtedy, ak bol hráč pripojený.

Ďakujem za spätnú väzbu a vaše nazory cool

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let

Čus, mně se ten návrh osobně líbí a nelíbí. je to dobrý třeba na ty muty co trvají 5 až 10 minut. Ale třeba když dostane hráč hodinový nebo denní mute tak je to horší. třeba vezmeme to z jineho pohledu, jsi normalní hráč a začneš nějak nadávat a nějákemu moderátorovi, jemu se to nebude líbit, tak dostaneš mute na den. Uvědomil sis tu chybu ale tvoje mamka tě žene ať jdeš už spinkat že zejtra vstáváš do školy. další den zasedneš k počitači a nebudeš si moct psát s tvýma kamarádama přes /msg. tak se naštveš a najdeš si jiný server na kterým budeš hrát. jednoduše skrácené, nápad dobrý ale mohlo by to odradit hráče v tom aby hráli na serveru, nebo držet hráče aby na serveru jenom afkovali.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 3 let
NeoriginalniKari said:

Čus, mně se ten návrh osobně líbí a nelíbí. je to dobrý třeba na ty muty co trvají 5 až 10 minut. Ale třeba když dostane hráč hodinový nebo denní mute tak je to horší. třeba vezmeme to z jineho pohledu, jsi normalní hráč a začneš nějak nadávat a nějákemu moderátorovi, jemu se to nebude líbit, tak dostaneš mute na den. Uvědomil sis tu chybu ale tvoje mamka tě žene ať jdeš už spinkat že zejtra vstáváš do školy. další den zasedneš k počitači a nebudeš si moct psát s tvýma kamarádama přes /msg. tak se naštveš a najdeš si jiný server na kterým budeš hrát. jednoduše skrácené, nápad dobrý ale mohlo by to odradit hráče v tom aby hráli na serveru, nebo držet hráče aby na serveru jenom afkovali.

Ahoj, ďakujem za spätnú väzbu.

Odpíšem ti na to môj pohľad.

Ak niekto nadáva moderatorovi, zvykne sa dávať podľa BP ban. No pochopil som čo myslíš. Ale tu si hlavne treba uvedomiť, prečo nadáva. Ak sa jeden deň chova neslušne napr. ku tomu moderatorovi, prečo by mu mal ten trest plynuť v čase, keď bude spať - ak sa bavíme o príklade, ktorý si napísal. Nech si to daný hráč odpyká ďalší deň, keď bude chcieť hrať - keď príde zo školy. Nabudúce si 2x rozmyslí, či bude nadávať moderatorovi, alebo radšej si kusne do jazyka a bude ticho. Dúfam chápeš, čo tým chcem povedať...

"ale mohlo by to odradit hráče v tom aby hráli na serveru, nebo držet hráče aby na serveru jenom afkovali."  - Ja osobne som radšej za slušných hráčov, ktorí sa vedia chovať a spolu robia super komunitu, ako keď medzi takých hráčov príde zopár nevychovaných hráčov. Takí hráči nech si v kľude odídu inde, kde takých ľudí akceptujú.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let
Ahoj, ja osobne a týmto návrhom nesúhlasím. Chápem podstatu, s tou som v princípe za jedno, ale v realizácii nie. Teória je v tomto prípade trochu odlišná od praxe. Za tie roky, čo som mal tú česť tu oxidovať, som nikdy nemal pocit, že si AT nevie poradiť s papuľnatými hráčmi. Vždy sa dá nastaviť tá sadzba tak, aby to toho hráča postihlo v čo najširšom možnom rozsahu (nerátam muty, ktoré uplynú za noc). Či už je to vystupňovaný dlhý trest alebo prvý, nikdy to nemalo cieľ znechutiť hráčom hranie. Tie dĺžky trestov su nastavené tak, aby sa hráči vedeli poučiť zo svojich chýb relatívne rýchlo bez toho, aby ich to omrzelo. Ja by som osobne nechcel za takéto muty prísť o polovicu hráčov. Nie totižto každý má toľko voľného času, aby postavil MC afk na toľko, aby mu trest uplynul. Takže sa pokojne môže stať, že hodinový mute sa prenesie na 2 dni, prípadne, keď bude mať hráč aktívny mute a bude mu ho treba pozmeniť (či už bude nadávať vo fr, poruší XY vecí), bude to chaotické. A na druhej strane, treba si priznať, že aj problémoví hráči sú potrební. Nerád to hovorím, ale aj oni prispievajú na chod serveru tým, že si kúpia napríklad unban. A to, že by nemohli písať by ich len odradilo. Samozrejme, to nie je najšťastnejší uhol pohľadu, ale aj taký existuje a treba ho brať do úvahy. Ja si myslím, že by to prinieslo viacej škody ako úžitku.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 3 let

V podstate s tebou vo všetkom súhlasím. Osobne som myslel aj na toto, že server by mohol týmto stratiť, ako si aj spomenul, hlavne tých problemových hráčov. Rozumiem, že pre ako taký server by to bolo zrejme stratou, no pre mňa ako hráča osobne by to bolo určite plusom. Pár ľudí chodí na server raz za čas a samozrejme za tu chvílu, čo prídu, porušia pravidla chatu a to niekoľkokrát. Takto by sa tomu zabránilo. Ďakujem za tvoju pripomienku itckar.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 3 let

Ahoj, ak sa smiem spýtať, aký názor ma na to vedenie? Už sa tu nikto nevyjadril a pri počte like na príspevku je vidieť pomerne veľký záujem, čo som prekvapený. 

@saffers @randomjmeno @tomasc cool

ďakujem

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 3 let

@saffers @randomjmeno @tomasc

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

přidání této funkcionality zvážíme. Každopádně vzhledem k tomu, že je většina hráčů zvyklá na stávající způsob ubýhání trestu, tak bychom museli v mezičase využívat obě možnosti pro získání nějaké větší zpětné vazby.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 3 let
saffers said:

Zdravím,

přidání této funkcionality zvážíme. Každopádně vzhledem k tomu, že je většina hráčů zvyklá na stávající způsob ubýhání trestu, tak bychom museli v mezičase využívat obě možnosti pro získání nějaké větší zpětné vazby. 

Ahoj, ďakujem za odpoveď. Trestaným hráčom sa to moc ľúbiť nebude, takže hlavne by som očakával, že počet trestov by sa mohol rapídne znížiť (aspoň u hráčov, hrajúcich denne na minicrafte).

Prajem ešte pekny deň cool