Moje nápady. • Minicraft.cz

samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » přes 3 let

1. minihra skypvp by som vylepšil asi toľko. Pre začiatočníkov nejaké veci pt 2-3. Meč sh 2-3. Golden apple v shopu za jeden 30 coins je pre hráčov veľa, tak polovica by bola lepšia. Nejaké coins 500-600 aby si mihli kupiť pripadne lepšie veci. Aby to pre ních nebolo ťažké. Nie len hráčom brať percentá ked posielaju druhemu ale im aj niečo dať. A možno aj nový ostrov pre tých začiatočníkov. Aby sa mohli zlepšiť v pvp. A oni sa nedokážuzepšiť v pvp ked v arene stojí týpek z najlepšími vecmi na minihre.

Lebo za tú dobu čo hrám na mini a minihru skypvp som si všimol, že nový hráči nevedia čo majú robiť nemajú veci nič. A ich to nebaví sťažujú sa na to do chatu.

2. Ako ľudí motivovať k častejšiemu hlasovaniu na server: Trebars návrh, ked do konca mesiaca dáte viac ako 80 až 100 hlasov dostanete  ako bonus 3-4k coins. Nejako ich motivovať a zároveň získať tak 2-krát viac hlasov za mesiac ako inokedy.

Rola DJ: Nejako by nezasahoval do A-t skupiny. Bol by niečo ako rola yutuber. Len on by na minihrách pušťal chill pesničky. Mohlo by sa to využiť aj tak ked dôjde k hádke na minihre tým že pustíte hudbu mali by stre odpútať pozornosť ukľudniť situáciu a tým člen z a-t by nemusel zasiahnuť. Spríjemniť im hru. A to by som navrhol ešte ako motiváciu k tomu aby sa ľudia hlásali na tú rolu boli by asi 6-7 z tou rolou. Na hocijakej minihre ked budu pušťať pesničky aby tam ostali takých 30-45 min. Ked to dodrží celý týždeň dostane ako odmenu 2-3k. 

Dúfám že niečo z toho ocenníte :D 

xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

IGN: xJankoo
Od xJankoo » přes 3 let
samochalupka said:

1. minihra skypvp by som vylepšil asi toľko. Pre začiatočníkov nejaké veci pt 2-3. Meč sh 2-3. Golden apple v shopu za jeden 30 coins je pre hráčov veľa, tak polovica by bola lepšia. Nejaké coins 500-600 aby si mihli kupiť pripadne lepšie veci. Aby to pre ních nebolo ťažké. Nie len hráčom brať percentá ked posielaju druhemu ale im aj niečo dať. A možno aj nový ostrov pre tých začiatočníkov. Aby sa mohli zlepšiť v pvp. A oni sa nedokážuzepšiť v pvp ked v arene stojí týpek z najlepšími vecmi na minihre.

Lebo za tú dobu čo hrám na mini a minihru skypvp som si všimol, že nový hráči nevedia čo majú robiť nemajú veci nič. A ich to nebaví sťažujú sa na to do chatu.

2. Ako ľudí motivovať k častejšiemu hlasovaniu na server: Trebars návrh, ked do konca mesiaca dáte viac ako 80 až 100 hlasov dostanete  ako bonus 3-4k coins. Nejako ich motivovať a zároveň získať tak 2-krát viac hlasov za mesiac ako inokedy.

Rola DJ: Nejako by nezasahoval do A-t skupiny. Bol by niečo ako rola yutuber. Len on by na minihrách pušťal chill pesničky. Mohlo by sa to využiť aj tak ked dôjde k hádke na minihre tým že pustíte hudbu mali by stre odpútať pozornosť ukľudniť situáciu a tým člen z a-t by nemusel zasiahnuť. Spríjemniť im hru. A to by som navrhol ešte ako motiváciu k tomu aby sa ľudia hlásali na tú rolu boli by asi 6-7 z tou rolou. Na hocijakej minihre ked budu pušťať pesničky aby tam ostali takých 30-45 min. Ked to dodrží celý týždeň dostane ako odme

Dúfám že niečo z toho ocenníte :D 

Zdar, já jako starý hráč skypvp souhlasím jen s určitými věci.

Například ty věci je dobrý nápad a shop je předražený sám o sobě co si budeme .. S těma coinama to beru tak , že je to dobré , převody jsou udělány podle mě dobře.

Coiny v2- no myslím si , že kdyby se dávalo hráčům coiny v hodnotě 500-600 tak za necelé měsíce coiny nebudou mít žádnou hodnotu , protože by si to přeposílali z účtu na účet . Než mě někdo začne bombardovat s tím , že si nemůžeme přeposlat na stejnou ip coins tak nezapomínejte , že mamé mezi sebou kamarady. (/A možno aj nový ostrov pre tých začiatočníkov. Aby sa mohli zlepšiť v pvp. A oni sa nedokážuzepšiť v pvp ked v arene stojí týpek z najlepšími vecmi na minihre./ ) Tady bych to vyřešil tak , že bych přidal novou mapu ,která je v příprave už 1 rok :) 

Rola DJ: Nejako by nezasahoval do A-t skupiny. Bol by niečo ako rola yutuber. Len on by na minihrách pušťal chill pesničky. Mohlo by sa to využiť aj tak ked dôjde k hádke na minihre tým že pustíte hudbu mali by stre odpútať pozornosť ukľudniť situáciu a tým člen z a-t by nemusel zasiahnuť. Spríjemniť im hru. A to by som navrhol ešte ako motiváciu k tomu aby sa ľudia hlásali na tú rolu boli by asi 6-7 z tou rolou. Na hocijakej minihre ked budu pušťať pesničky aby tam ostali takých 30-45 min. Ked to dodrží celý týždeň dostane ako odme.S tímto už vůbec nesouhlasím , protože ten kdo chce poslouchat písničky má tu různé platformy :) Myslím si , že je to jak stěžení serveru tak admin teamu .

Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !