IGN: riskoli
1. Důvod banu:krádež
2. Datum a čas banu:14:53
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočastný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: on mi ukradol lopatu a chcel ma zabiť, aj ma zabil
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):nie
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival
IGN: PolakJack
No, ukradol si nejakých 30 potionov hráčovi FallenOne, ktorý ťa aj nahlásil. Ban máš len na 10 hodín. Veľmi by ma zaujímalo, ako sa mu podarilo ukradnúť ti lopatu. Navyše, tvoj dôvod, prečo by si chcel unban je trošku scestný,
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: riskoli
PolakJack said:No, ukradol si nejakých 30 potionov hráčovi FallenOne, ktorý ťa aj nahlásil. Ban máš len na 10 hodín. Veľmi by ma zaujímalo, ako sa mu podarilo ukradnúť ti lopatu. Navyše, tvoj dôvod, prečo by si chcel unban je trošku scestný,
no?
Pozeral som tvoje záznamy smrtí, poslednú máš z dnešného rána 8:14 od Fredrixik__. Takže sa nemám o čo oprieť, v prípade, že by som chcel potrestať aj jeho. Bohužiaľ je ale hlavný problém ten, že takto sa veci neriešia. Keď ťa niekto tpa killne (aspoň to teda tvrdíš), tak ohlásiš AT, aby ti mohol veci rollbacknúť a toho hráča prípadne potrestať a nie, že ideš na revenge plán a porušíš pravidlá rovnakým spôsobom. Unban ti teda zamietam.
O svedectvo sa opierať nejdem, problém je ten, že o tom nie sú záznamy, takže jednak si to nemám spätne ako overiť a nemám ti ani ako vrátiť veci. 10 hodín prežiješ.
Zamykám a zamietam.