Žádost o unban - riskoli • Minicraft.cz

riskoli
VIP

12 postů
0 reputace

IGN: riskoli
Od riskoli » přes 3 let

1. Důvod banu:krádež

2. Datum a čas banu:14:53

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočastný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: on mi ukradol lopatu  a chcel ma zabiť, aj ma zabil

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):nie

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál:

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let

No, ukradol si nejakých 30 potionov hráčovi FallenOne, ktorý ťa aj nahlásil. Ban máš len na 10 hodín. Veľmi by ma zaujímalo, ako sa mu podarilo ukradnúť ti lopatu. Navyše, tvoj dôvod, prečo by si chcel unban je trošku scestný,

E-mail: polakjack@minicraft.cz

riskoli
VIP

12 postů
0 reputace

Od riskoli » přes 3 let

povedal mi aby som sa nanho portol a on na mna hodil poison tak som ho hodil nanho tiež lenže on ma na to zabil a zobral mi lopatu,myslim si ze

reska by mala byt na to aby veci ochranila a nie na to aby sa z nej dali veci kradut.

riskoli
VIP

12 postů
0 reputace

Od riskoli » přes 3 let

takže vec mi on ukradol tiež.

riskoli
VIP

12 postů
0 reputace

Od riskoli » přes 3 let
PolakJack said:

No, ukradol si nejakých 30 potionov hráčovi FallenOne, ktorý ťa aj nahlásil. Ban máš len na 10 hodín. Veľmi by ma zaujímalo, ako sa mu podarilo ukradnúť ti lopatu. Navyše, tvoj dôvod, prečo by si chcel unban je trošku scestný,

no?

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Pozeral som tvoje záznamy smrtí, poslednú máš z dnešného rána 8:14 od Fredrixik__. Takže sa nemám o čo oprieť, v prípade, že by som chcel potrestať aj jeho. Bohužiaľ je ale hlavný problém ten, že takto sa veci neriešia. Keď ťa niekto tpa killne (aspoň to teda tvrdíš), tak ohlásiš AT, aby ti mohol veci rollbacknúť a toho hráča prípadne potrestať a nie, že ideš na revenge plán a porušíš pravidlá rovnakým spôsobom. Unban ti teda zamietam.

riskoli
VIP

12 postů
0 reputace

Od riskoli » přes 3 let

kikisq ti potvrdi že ma zabil a aj fallenone to povie pokial neni divny 

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

O svedectvo sa opierať nejdem, problém je ten, že o tom nie sú záznamy, takže jednak si to nemám spätne ako overiť a nemám ti ani ako vrátiť veci. 10 hodín prežiješ.

Zamykám a zamietam.