Žádost o unban - Fofinek • Minicraft.cz

Fofinek
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: Prekladac
Od Fofinek » přes 3 let

1. Důvod banu: Cheating

2. Datum a čas banu: 26.07.2021 v 23:16

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protože Jsem nikdy hacky nepouzil a ani je nemam stahnuté, takže nevím proč jsem dostal ban na parkour za hacky, když jsem žádny hacky nikdy neměl stažené .

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál:

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Parkour

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 3 let

Ahoj,
prepáč za neskoršiu odpoveď, no nejako mi tu uniklo.
Ide tu o viac vecí, prvá je toto : https://ctrlv.link/fSA5 , ta mapa je malá a dať dole o 10 sekúnd rekord je celkom haluz, nemám problém to aj nahrať, ak by bol záujem. No ide tu ešte to, že si mal ban za cheaty taktiež na druhom účte "Redby23", takže som ti hodil ešte za obchádzanie IP ban.

100ry_

Hey G

Fofinek
Hráč

3 postů
0 reputace

Od Fofinek » přes 3 let

Dobrý den, tu mapu jsem zvládl za 20 second nevím jak ale nějak jsem to zvládl, byl jsem pryč na dovolený kde jsem hrál nevím jak jsem to mohl dát za 20 second ale dal,  na učtě "0490" jsem si zakupoval unban, takže jsem si mysles že unban mám, tak jsem začal hrát na novým účtě "Fofinek", jestli to bylo obcházení banu to se omlouvám, taky jsem si myslel že když mám účet Redby23 na kterým je ban, sice je za hacky ale jak jsem už zminoval myslel jsem když jsem koupil unban na jednom účtě že neplatí dalši.. možná za to mám zodpovědnot, ale přísahám že jsem cheaty nikdy neměl/nepoužil, nevím jak vám to dokázat, klidně prohledejte pc, nechci žádné problémy, chtěl bych to hezky vyřešit, protože jak už jsem zminoval, na dovolený jsem měl slabý internet nevím jestli to bylo tím, že se to nějak buglo, ale cheaty jsem nikdy něměl, jestli to byl nějaký bug tak se omlouvám, s pozdravem Fofinek. :)

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Ahoj, tak mi prosím vysvetli ešte toto video https://www.youtube.com/watch?v=-1j7TLith1A , kde je podľa teba ľahké to dať za 20sekúnd, pričom to dať už len za 29 je ťažké. A tento screen normálnych hráčov 2-5. miesto, čo to skákali bez použitia cheatov. https://ctrlv.link/u0bn

100ry_

Hey G

Fofinek
Hráč

3 postů
0 reputace

Od Fofinek » přes 3 let

Dobrý den, jak vidím týpeček dal tu mapu za 21 second já za 20 second, jak jsem minule říkal byl jsem na dovolené a měl jsem špatný ping, možná to bylo tím opravdu nevím, na serveru jsem hrál často, nevím jak vám dokázat že jsem cheaty nikdy neměl. s pozdravem Fofinek

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Ahoj,
ver mi, že toto pingom fakt nie je. Ping ti zlepší približne o sekundu, max 2, čo mám z vlastnej skúsenosti. Za mňa je teda toto dostatočný dôkaz, keďže som ti poslal aj video, ako sa tá mapa skáče normálne, bez cheatov. Áno, bol tam týpek, čo dal tiež 21sekúnd, no ten má tiež ban, keďže to nebolo legit.
Týmto ti žiadosť zamietam a vlákno zamykám.

100ry

Hey G