Žádost o unban - poslikkarmy • Minicraft.cz

poslikkarmy
Hráč

28 postů
2 reputace

IGN: poslikkarmy
Od poslikkarmy » přes 4 let

1. Důvod banu:opakovane uziti nevhodneho nicku

2. Datum a čas banu:27.6. 19:29

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):trvaly IP

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:nepouzivam nevhodne nicky

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):NE

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál:

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:idk

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahojky,

No dohodli sme sa tak, že nakoľko máš viacero nevhodných nickov na IP + 2 bany za cheating, unban ti nebude daný.

Hey G

poslikkarmy
Hráč

28 postů
2 reputace

dobry, chtel bych videt ty nevhodne nicky :D a taky chci rict ze ban za cheaty mam od tebe nepravem ale to sam dobre vis

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Ahoj,
nemám ani sebemenší dôvod niekoho trestať bez podkladu. Tie nevhodné nicky som ti posielal už na discord + členovia AT si to vedia nájsť.

100ry

Hey G

poslikkarmy
Hráč

28 postů
2 reputace

jestli nemas duvod trestat jen tak pro srandu tak nevim proc si myslis ze mam AC a ten druhej ban co resis je starej 4 roky :D. no a asi moc nevedi kdyz nejsou moje :D takze byvh prosil dukaz :D nebo muzeme prestat resit blbosti za ktere muzes mit dokonce problem :D kdyz porusujes primo pravidla Mojangu

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Ahoj, nikde som sa nezmienil o tom, že používaš, či si používal AC. Čo sa týka banu 4 roky dozadu, som sa tiež nezmienil. Sú tam aktívne bany, z toho najstarší je z dňa 12.4.2021
Láskavo sa mi tu nevyhrážaj, lebo ten unban ti nedám už vôbec, ak by sa niečo preukázalo. A rád by som vedel aké pravidla mojangu porušujem.. :D
Čo sa ešte týka dôkazu, toho som ti zaslal na tvoj discord, tak nemusíš stále písať to isté, bolo by dobré si to aj viackrát prečítať pre pochopenie.

100ry

Hey G

poslikkarmy
Hráč

28 postů
2 reputace

@100ry_ 

ahoj, :D na discord jsi mi zaslal akorat nahodne nicky nebo nicky ktere ja neznam :D, nejstrasi ban 12.4 jak rikas mam od tebe za AC a to fakt nevim proc :D, jeste mas neco na discordu +fotky

diky :D 

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Ide o to, že všetky nicky, ktoré som ti poslal, sú na TVOJEJ IP, čo už sú za nevhodné nicky, či 2 za cheaty. A všetky tieto sú aktívne, ako si mohol vidieť.
100ry

Hey G

poslikkarmy
Hráč

28 postů
2 reputace

@100ry_

Takze ja mam permu za nevhodne nicky ktere jeste nejsou moje? :D docela funny v jinem pohledu