Žádost o unban - oAnxiety1 • Minicraft.cz

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

IGN: _AfterN1ght_
Od Fri3ends_ » přes 4 let
Dobrý den určitě jsem stím nesouhlasila ani nemám jak říkám že v tu dobu jsem měla ban na 3 měsíce a to že mého bráchu znáš déle jak mě neznamená že mu hned musíš pomáhat a nic si mi nepsal. A ještě si říkal že někdo jinej z AT má důkaz že jsem souhlasila tak proč těď píšeš že nepůjde vyhledat? A v tu dobu jak jsi mu ty staty dával tak říkal že souhlasím přitom jsem ani neodpovídala jenže to se nijak už nezjisťí. Takže nevím kde si vyhrabal slovo SOUHLASILA. Jenže ty mu moc věříš lol.

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Dobrý den určitě jsem stím nesouhlasila ani nemám jak říkám že v tu dobu jsem měla ban na 3 měsíce a to že mého bráchu znáš déle jak mě neznamená že mu hned musíš pomáhat a nic si mi nepsal. A ještě si říkal že někdo jinej z AT má důkaz že jsem souhlasila tak proč těď píšeš že nepůjde vyhledat? A v tu dobu jak jsi mu ty staty dával tak říkal že souhlasím přitom jsem ani neodpovídala jenže to se nijak už nezjisťí. Takže nevím kde si vyhrabal slovo SOUHLASILA. Jenže ty mu moc věříš lol.

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Omlouvám se za triple post :D

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Pletieš si 2 rôzne veci a v tom je asi ten problém. Ja som ti hovoril o tom, že členovia AT si to vedia snáď dohľadať, ale to sa jedná tej veci, že si mu ukradla staty. Keď si mala ban na 3 mesiace, tak si SUHLASILA s presunom a hovoril som o tomto, že neviem či sa to bude dať ešte dohľadať, keďže je to už nejaký ten piatoček. To, že poznám tvojého brata nehrá veľkú rolu, keďže sa jedná o masívnu krádež a takto by som konal pri hocikom. Či by to bol kámoš, alebo nebol. V tomto si zase moc namýšlaš, čo ma mrzí.

A ešte ti poviem niečo.. s touto tvojou neschopnou aroganciou nikam nezájdeš. Ešte si to prihoršíš.
100ry

//update:  Tu je screen ohľadom toho presunu a to je len z chatu, na mc bude určite tiež ešte niečo o tom. https://ctrlv.link/mh9k

Hey G

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Brý ano psala jsem že to vím že staty má on proto jsem asi pak psala saffovi..

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

To síce áno, ale on ti na to nedal potvrdenie.

Hey G

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Brý jenže on se mě ptal jestli si může vzít věci a to jsem mu potvrdila nic o lvlu nevím.. Že se ptal

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

A pak jsem se tě ptala jestli mi můžeš převést staty jenže je měl už on

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

Lenže tam bola reč o statoch, nie o veciach. Keby to sú len veci, tak by si ani nemusela riešiť žiadosť, keďže by si pravedpodobne ban nemala. Ale tu ide o princíp.

Hey G