Žádost o unban - TondaKavy • Minicraft.cz

FoxikCZ
VIP

1 postů
0 reputace

IGN: TondaKavy
Od FoxikCZ » přes 4 let

1. Důvod banu: AutoClicker

2. Datum a čas banu: Dnes (14.6.2021) 13:43

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @ChocolateLPCP

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Když jsem zde kolem roku 2014-2016 (nejsem si jist, bylo to toto časové rozmezí) začínal, důkladně jsem si četl pravidla, stále si je pamatji a jsem si na 99.9% jist, že tam autoclicker zakázán nebyl

Nikdy jsem upozornění o změně pravidel nedostal, tudíž jsem o tomto pravidle nevěděl. Pravidla jsem si důkladně pročetl a prosím o unban.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ano

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Používal jsem AutoClicker

9. Důkazní materiál: https://ctrlv.cz/EP01

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Technic Survival

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, pravidlo 1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hackůcheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickerydoubleclickery, makra či změna ovládání hry. Povolené modifikace jsou: Shaders modOptifine, Litemod, Rei's minimap, ArmorStatus, Damage Indicator, ToggleSprint, 5zig, Smooth font, TMI, Macro beybind mod a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.). + 1.4 Pravidla se mohou bez předchozího upozornění změnit + 1.1 Hraním na serveru akceptuješ níže uvedená pravidla. Neznalost pravidel, podmínek a ustanovení neomlouvá.

Pravidla se mění poměrně často (buď se doplňují nebo přidávájí) to že ty jsi si je za poslední 3 roky znovu nepřečetl je tvá chyba. Num ban ti zkrátím o polovinu, přečti si pravidla znovu.