IGN: aura_105
Zdravím.. Podobná věc se mi nedávno stala taky.. Byl to den kdy na KitPvP šli někomu vidět nové kity a někomu zase ne.. Nepochopil jsem situaci a omylem jsem si koupil znovu Bosse (po druhé) který mi sebral 15k coinů ale kit se mi někde bugl.. Coiny stále nemám zpět... viz. celý článek na Forum pod názvem: Chyba s coiny na Kit PvP.
S pozdravem aura_105. EDIT:!!!Nejsem doma takže nezjistím jestli mám míň Coinů!!!
Email:aura105@seznam.cz
YouTube:Aura
IGN: _RanSK_
Ahojte, kúpil som si coiny za 2 eurá čiže 4 000 coinov. Napísal som sms-ku a došla mi ďaľšia niečo vtom zmysle že to je potrvdené... Strhlo mi 2 eurá s kreditu, ale coiny som nedostal.. Skúšal som sa prihlásiť odhlásiť.. odísť pripojiť, ale coiny som stále nedostal.. Písal som aj na reklamace@minicraft.cz ale neodpísali mi. Neviem čo mám robiť tak píšem sem.. Zatiaľ to vidím len tak že som prišiel o 2 eurá..
IGN: RandomJmeno
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: saffers
Zdravím,
@aura_105 Omylem jsem tu noc nahrál na KitPvP aktualizaci kitů, která tam neměla co dělat. Coiny jsem ti vrátil.
@_RanSK_ Chyběla ti v sms mezera, coiny jsem ti přidal.
@Keam Dnes jsme zaznamenali výpadek databáze, kam se ukládají coiny a permisse, jelikož takto bylo poškozeno jen několik herních účtů, kteří se připojili zrovna v tu nesprávnou chvíli, tak coiny budu vracet ručně těm, co to nahlásí na emailu info@minicraft.cz nebo zde na fóru. Coiny budou všem vráceny během zítřka.