Zmizeli mi coiny? • Minicraft.cz

Keam
Hráč

204 postů
3 reputace

IGN: Keam_Videos
Od Keam » přes 8 let

Ahoj. Ještě včera, jsem měl své coiny. Dnes přijdu na server, a mám 118 coinů? Co to je?

Prosím o navrácení coinů...

Díky 

- Keam 

aura_105
VIP

28 postů
1 reputace

IGN: aura_105
Od aura_105 » přes 8 let

Zdravím.. Podobná věc se mi nedávno stala taky.. Byl to den kdy na KitPvP šli někomu vidět nové kity a někomu zase ne.. Nepochopil jsem situaci a omylem jsem si koupil znovu Bosse (po druhé) který mi sebral 15k coinů ale kit se mi někde bugl..  Coiny stále nemám zpět...   viz. celý článek na Forum pod názvem: Chyba s coiny na Kit PvP.   

S pozdravem aura_105.               EDIT:​!!!Nejsem doma takže nezjistím jestli mám míň Coinů!!!

​Skype:​aura​_105

​Email:​aura105@seznam.cz

​YouTub​e:Aura

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Zdravím, taky se mi to stalo, že mam málo Couinů,

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Zdravím,

Podľa pohľadu hráča. Sa asi jedná o chybu v pluginu Lobby. Alebo to mohol zapríčiniť reštart serveru. Keďže jednu chybu oblasti lobby som našiel.

Samozrejme nemusí to tak byť.

_RanSK_
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: _RanSK_
Od _RanSK_ » přes 8 let

Ahojte, kúpil som si coiny za 2 eurá čiže 4 000 coinov. Napísal som sms-ku a došla mi ďaľšia niečo vtom zmysle že to je potrvdené... Strhlo mi 2 eurá s kreditu, ale coiny som nedostal.. Skúšal som sa prihlásiť odhlásiť.. odísť pripojiť, ale coiny som stále nedostal.. Písal som aj na reklamace@minicraft.cz ale neodpísali mi. Neviem čo mám robiť tak píšem sem.. Zatiaľ to vidím len tak že som prišiel o 2 eurá..

Skypejakub44744

YouTubeeTeamBeta

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Zdravím zase,

Ak si napísal na reklamace@minicraft.cz tak ti odpíšu na ďalší deň, keďže Majitel tu býva neskoro večer.

Len musíš byť trpezlivý.

Alebo ti pomôže Operátor.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let
Coiny se vyřeší během noci. @_RanSK_ počkej na odpověď, saff běžně odpovídá do 12h.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

_RanSK_
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: _RanSK_
Od _RanSK_ » přes 8 let

Ďakujem za odpovede :)

Skypejakub44744

YouTubeeTeamBeta

saffers
Majitel

5720 postů
7923 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 8 let

Zdravím,
@aura_105 Omylem jsem tu noc nahrál na KitPvP aktualizaci kitů, která tam neměla co dělat. Coiny jsem ti vrátil.
@_RanSK_ Chyběla ti v sms mezera, coiny jsem ti přidal.
@Keam Dnes jsme zaznamenali výpadek databáze, kam se ukládají coiny a permisse, jelikož takto bylo poškozeno jen několik herních účtů, kteří se připojili zrovna v tu nesprávnou chvíli, tak coiny budu vracet ručně těm, co to nahlásí na emailu info@minicraft.cz nebo zde na fóru. Coiny budou všem vráceny během zítřka.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

aura_105
VIP

28 postů
1 reputace

IGN: aura_105
Od aura_105 » přes 8 let

Zdravím.. Děkuji moc za navrácení coinů.. vážím si toho.. :)

S pozdravem aura_105.

​Skype:​aura​_105

​Email:​aura105@seznam.cz

​YouTub​e:Aura