IGN: _AfterN1ght_
1. Důvod banu: AutoClicker
2. Datum a čas banu: dnes v 22:55
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MatinoTekkit
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protože žádnej AC nemám. 8 cps neni AC lol a to že mám na myšce tlačítko když ho 1 zmáčknu tak mám 3 cps:) a to mě vůbec nezajímá lol.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:
9. Důkazní materiál:nemám
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:survival
IGN: TH3L0M1S
Zdravím, tento hráč byl v této době u mě na xpfarmě a sám mi napsal, že si nastaví nějakého robůtka na autoclicker ZDE DŮKAZ.
@MatinoTekkit to byl poté zkontrolovat a hráče teleportoval o kus dále a hráč stále klikal a nehýbal se. Mám i video ZDE.
//Úprava TH3L0M1S – upraven text a přidáno video
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Taktiež nie je povolené ani double, či tripple clicker ktorý máš, ako sám píšeš. Viz.
1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, doubleclickery, makra či změna ovládání hry. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine, Litemod, Rei's minimap, ArmorStatus, Damage Indicator, ToggleSprint, 5zig, Smooth font, TMI, Macro beybind mod a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: TH3L0M1S
bbrrr1234 said: Tak to můžete pobanovat půlku serveru lol. I tak žádnej ac či nějakej robot to není.
MatinoTekkit se tě ptal v chatu, a ještě tě označil, aby ti to vyskočilo na obrazovku a ty jsi mu neodpověděl. Je to možná vidět i v tom videu
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.