IGN: Foxinnka
nazdárek. Mě a kámarádům napadlo, že by bylo dost dobrý kdyby jsme si nějak vypli aby nám to dávalo ty hlasovací klíče protože je dost otravný když jsem pul hodinku afk a v inventáři mám stack klíčů který jsou nám k níčemu protože ty věci tam nepotrebujem. Takže kdyby se ty klíče někam ukládali nebo vypli bylo by to pro nás super, a myslím si že nejsme jediní kteří ty klíče vyhazují spalují nebo prodávají. Nebo kdyby to šlo do nějaké truhly na spawnu a my bychom si to kdykoli mohly vyzvednout.
To je asi všechno hezký den Z03Games
IGN: GejmronCZ
Myslím, že se snad ani nenajde někdo, kdo tu hraje týden nebo víc a neštve ho to. Furt to máte v invu, tak to vyhodíte do bedny nebo někam.... bum za 5 minut to tam je znova, protože co? VoteParty je plná a Pinata mrtvá.
Tohle je jedna z věcí, co jsem psal do toho obřího mailu. > Udělat to jako na lobby, že by se klíče ukládali na účet a ne do invu.
....A taky bych byl i pro navýšení VoteParty na 100. Naplní se to i tak úplně vpohodě.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."