IGN: ItsAdamixik
Ahoj,
Napadla mě super věc. Co takhle na Survivalu udělat to, že by si hráči mohli skladovat XP které mají nafarmeny :D Jednalo by se o to, že hráč by si mohl commandem např. /xpb get <po>, převést např. 30 XP levlů do jedné lahvičky kterou by mohl stakovat, a jak by potřeboval tak by si ji vypil a XPčka by se mu přičetli. Snad mě chápete. </po>
Hezký den, Adamixik
V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3
IGN: Eroriq
Toto obecne neni zlý nápad takýto prikaz by som uvítal aj na skyblocku. Rozhodne súhlasím s týmto nápadom a mohol by to byť dobré na zpríjemnenie hry. Ja som určite za
alexander13
-ERR
IGN: ImJohny17
Za mňa určite áno. Bola by to nová vec ako si vedia začiatočníci zarobiť. Keďže dostaneš XP flašku bude sa to dať dražiť. Bude z toho profitovať ako majitel farmi na drope a hráč na predávaní XP. Určite by to ludia aj kupovali keď zakupovanie xp levelu je podla mňa predražené (v survival menu).
Johny
IGN: GejmronCZ
Rozhodně s něčím takovým souhlasím. Konečně budu mít kam dát XP bottly.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: bodlacek
"Food is love Food is life"
IGN: Qwuark
_Bodlacek said: Zdravím, s návrhem nesouhlasím. Sice by bylo docela jednoduché něco takového naprogramovat. Osobně ale vidím problém v tom, že se každé levely nefarmí stejně. Tím myslím to, že level 10 z 5 se získává poměrně rychleji než level 30 z 25 levelu. _Bodlacek
Tohle jde jednoduše vyřešit tím, že se budou ukládat xp points, ne xp levely.
Tohle by se ale hodilo i na techniku, xp jsou v slimefun dost důležité.