Žádost o unban - Auto_Q • Minicraft.cz

auto_q
VIP

1 postů
0 reputace

IGN: Auto_Q
Od auto_q » přes 4 let

1. Důvod banu: Cheating

2. Datum a čas banu: 23/4/2021

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Docasny ban nevim jestli IP

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protoze jsem nemel cheaty, posilal jsem screeny na email info@minicraft i builderovi na mail naniis*****@seznam.cz

Takze stalo se to tak, ze jsem byl na SkyPVP afkoval jsem v pohode, po chvilce v arene mi to kiclo za cheating a dostal jsem 5min ban za odpojeni z boje. Sel jsem na TS3 a resil jsem to s builderem, zapomnel jsem jmeno buildera, ale mam jeho email. Builder mi napsal ze v pohode, poslal jsem mu screeny vsechno. A byl jsem v pohode a o 1h pozdeji co jsem nebyl ani na serveru tak mi dal ban 100ry_ a zjistil jsem to az druhy den a napsal jsem na info@minicraft, tam me poslali sem, takze doufam ze se to nejako vyresi.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

Nemel jsem modifikace, jen labymod, toroleath, dmg indicator, ale nic zavazneho, ani minimapu jsem nemel.

9. Důkazní materiál: 

image.pngimage.png2021-04-23_16.38.49.png

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Asi SkyPvP, nemam tuseni

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj, riešili sme z časti aspoň niečo na discorde v súkromnej správe, ale vyjadrím sa k tomu aj tu.
Písal si mi niečo v zmysle, že si ten rekord dať ty nemohol, pretože si nehral na parkoure dlhú dobu, čo je čistý nezmysel. Rekordy tam nie sú zas tak dlho, čiže musel si tam byť a použiť nejaký cheat. Pretože keď dáš na mape, ktorá je neskutočne veľakrát doskákana a nie je extra dlhá a ty ju rovno stiahneš o 10 sekúnd, čo je celkom dosť, nebudeme si klamať. Žiadna skratka tam práveže ani nie je. Tu prikladám screen : https://ctrlv.link/DjRZ
Ja sám tam mám 29 sekúnd, čo nie je nič extra, ale nič nemení na tom, aby si tu mapu dokončil takmer za 15 sekúnd. Viem, že si cheatoval aj pred pár rokmi, za čo si bol teda patrične potrestaný. Dokonca si mi aj písal, že nič nemáš, ale tak tomu neviem či mám veriť, keď som uvidel toto.

100ry

Hey G