/rank-johny • Minicraft.cz

johny_17__
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: ImJohny17
Od johny_17__ » přes 4 let

Dobrý chcel by som upozorniť na jednu vec. V poslednej dobe som začal hrávať pvp minihry. Strašne mi ale príde nefér že sa na mňa ludia sústredia viac ako na ostatných. Je to kvôli tomu že mám sponzora++. Keď príde dáky nový hráč a zabije vysoký rank je to pre neho lepšie ako keď zabije niekoho bez ranku. Privítal by som mžnosť /rank. Fungovalo by to na báze zmeny poprípade vypnutie prefixu. Ak máte zakúpeného napríklad sp++ maly by ste možnosť si dať prefix vip a sponzor, poprípade úplne prefix vypnúť.

V prípade problému kontaktuj ma na johny_17__@minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Ahoj, jenom bych poupravil, že by si hráč mohl vybrat jenom mezi rankem co si zakoupil, nebo hráčem. Nedávalo by smysl mít prefix VIP, když si hráč koupil sponzora. Ail

email > ailexxxcz@seznam.cz

johny_17__
Sponzor++

29 postů
8 reputace

Aile môže to byť kludne aj tak

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

IGN: bodlacice
Od bodlacice » přes 4 let

Zní to zajímavě, ale myslím si, že je to poněkud zbytečné. Hráči se na tomto serveru znají od vidění a určitě jim dle nicku docvakne, kdo vlastně jsi. (Když pomineme takové ty hráče co si přijdou jednou na server zahrát a pak se tu už nikdy neukáží) Navíc by v tom potom byl hrozný guláš, každý by si měnil rank dle potřeby, jeden den by sis hrál na VIP, pak na sponzora, nevím no.

Myslím si, že když už by se něco takového mělo zavést, tak by mělo fungovat pouze skrytí ranku. Na určité minihře by sis mohl rank skrýt pomocí nějakého příkazu, prohazování ranků VIP, sponzor a sponzor++ bych asi opravdu vyloučila, jak jsem již říkala, byl by z toho hrozný guláš.

Každopádně toto je jen můj osobní názor.

-Pamatuj na smrt,

pamatuj, že jsi smrtelný.-

johny_17__
Sponzor++

29 postů
8 reputace

S tým súhlasím určite by to na vyriešenie spomínaného problému stačilo

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Mne osobne sa myšlienka nepáči a zväčša hráč, čo si zakúpi rank, tak s tým rankom chce byť aj videný + tvorba takéhoto niečoho je až moc zdĺhavá. Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj, realizácia by bola zdĺháva ako už písal MILKA.
Ale teda ako píšeš, nie je to tak. Väčšina ide po tých, čo su "ľahká korisť", čo teda údajne si. Ja osobne si radšej zabojujem s rovnakým kitom, ako keby sa mám farmiť na základných kitoch. I keď chápem, že každý si to vynaloží po svojom, ale v ranku problém nevidím. Čisto len v silnej konkurencii.

100ry

Hey G

lamakTV
Sponzor++

14 postů
10 reputace

IGN: lamakTV
Od lamakTV » přes 4 let

Zdravím,

Já si myslím že toto by byl dobrý nápad ale například na nějaký příplatek že si vlastně koupíš tuto funkci na stránkách nebo funkce /nick a tam si zvolit jak se jmenovat a rank

lamak