Žádost o unban - BobrNaSuchu • Minicraft.cz

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let

V residenci jsi měl padd, dnes po tom co jsem se tam teleportoval a s hráčem to řešil tak ti byl na moje doporučení odebrán.

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

BobrNaSuchu
Sponzor++

37 postů
1 reputace

IGN: BobrNaSuchu
Od BobrNaSuchu » přes 4 let

počkej on měl tu resku udělanou blbě pulka věcí byla mimi res na což navazuje pravidlo 3.2.4 takže bych prosil unban :)

BobrNaSuchu
Sponzor++

37 postů
1 reputace

ne tak to je kravina neměl jsem padd vím že něco řesil s redstonem tak jsem koukal měl věci mimo res tak jsem si je vzal proč ne když to není zakazane 

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

Na tom místě residence je a za posledních 24 hodin byla jediná změna v residenci pouze /res pdel BobrNaSuchu.

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

BobrNaSuchu
Sponzor++

37 postů
1 reputace

tak to je dobrá kravina teda resku mi nedaval možná to tak udělal aby to vypadalo ale tak to dobře kecá teda žádbá residence tam nebyla

BobrNaSuchu
Sponzor++

37 postů
1 reputace

ano reska tam byla ale udělana uplně na nic pulku věcí mel v res a pulku ne 

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

Manipulace s tou reskou je ověřována podle logu chatu, ne podle toho co hráč říká. Navíc padd jsi měl, dal ti ho 04-07 14:17.

BobrNaSuchu
Sponzor++

37 postů
1 reputace

možná mi to dal ale o tom vůbec nevím řikám ti že to bylo mimo res ty věci tak furt do toho nepleť nejaky padd

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

Jak jsem již řekl, za posledních 30 hodin s residencí neproběhlo žádné rozšíření této residence a na tomto místě residence je. V residenci jsi měl přístup k chestkám a věci jsi vzal.

Žádost zamítám.

BobrNaSuchu
Sponzor++

37 postů
1 reputace

vy totiž nic jiného neumíte než zamítat a jet si jen to svoje a neposlechnout duhé :)